Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Átléptek az állami nyugdíjrend...

Átléptek az állami nyugdíjrendszerbe, vagy maradtok a magánban? És indokolnátok is?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, de valahogy mindig elkalandoznak a válaszok.
2010. dec. 2. 13:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%
13:50 - Csak hogy tudd, egyformán utálom az összes pártot, és pártfüggetlenként MARADOK a magánpénztárban, mert nekem ez jó, ha az első busszal kell kijutnom a területileg illetékes hivatalhoz, hogy bejussak egyáltalán, hát felkelek hajnal 4-kor és odaállok, hogy megmaradjon a pénzem, én nem veszítettem a NYP-n, az állami viszont benyeli a lyukas kalapba, kiosztja most, és leshetem, kapok-e nyugdíjat 25-30-40 év múlva, lesz-e annyi dolgozó... Én ne haragudj, nem adom önként a pénzemet, amiért én dolgoztam meg, pláne, hogy még zsarolnak is. És pláne úgy, hogy (bár nem szavaztam egyik nagy pártra sem) azt ígérték, hogy megvédik a pénztárakat, hát ez, amit most csinálnak, egyáltalán nem az, sőt, pont az ellenkezője. Azt tudom, hogy politikusi körben divat hazudni, de hogy ezt egyes majmok észre se veszik, az nem engem minősít, hanem azt a szánalmas tömeget, aki még mindig védi a rablót.
2010. dec. 2. 14:29
 12/12 anonim ***** válasza:
51%

A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:50

Tekintve, hogy ugyanúgy megzsaroltak, mint a mnyp kötelezővé tele idején, így nyilván felháborít!

2010. dec. 2. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!