Honnan ért Selmeczi Gabriella ennyire a nyugdíj kérdéséhez?
Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 20:53
11/17 anonim válasza:
22:16 - Egyik szempontodból se vagyok rossz helyen, csak tudod, több helyről is azt kaptam válasznak, hogy kellek, de januárig létszámkorlát van.
12/17 jamesbond válasza:
Keresni kell a kormánynak valamit amivel lyukat lehet betömni.
Erre Gabika igen alkalmasnak tűnt.
13/17 anonim válasza:
Én a nevén röhgök és sírok egyszerre: Nyugdíjvédelmi biztos
wáháháhá
-.-
14/17 anonim válasza:
"Én a nevén röhgök és sírok egyszerre: Nyugdíjvédelmi biztos
wáháháhá"
Csak egy pöttyöt cinikus a pozíció megnevezése, nem? Mondjuk olyan, mint ha egy betörő névjegykártyáján "befektetési tanácsadó", "kulcsmásoló", vagy "családlátogató lélekgyógyász" állna.
15/17 anonim válasza:
Amit a nyugdíjakról tudnia kell,azt a Viktor fenekéből szopta ki,önálló gondolata a pubertáskor elérése óta nincs.Ami a TV-n való megjelenését illeti abszolúte undorító,a mesék vasorrú bábája szépségversenyt nyerne mellette.
16/17 anonim válasza:
Rájött,hogy a kiflilopást a mentelmi jogra hivatkozva meg lehet úszni,miért ne lehetne ezt nagyban,a nyugdíjasokkal is megcsinálni.
17/17 anonim válasza:
Biztosan megharagudott egy nyugdíjas rokonára,és így akar bosszút állni rajta,meg a többi nyugdíjason is sajnos.
Ha már lúd,akkor legyen kövér.Gabriella óvódás szintű logikájából erre tudok következtetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!