Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vona Gábor muszlim vallású?

Vona Gábor muszlim vallású?

Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 00:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%

"Akkor Vona lényegében egy internetnáci?"

Internetnáci nem létezik ezt csak valami idóta találta ki, aki náci a neten náci az életben is. Viszont ez nem vallás. Látom azt sem tudod mi az hogy vallás.

2010. nov. 29. 01:08
 12/25 anonim ***** válasza:
54%

"Ne keverjük a vallást az ideológiával. Attól még lehet valaki keresztény, hogy arabbarát. "

1., A Jobbik arabbarátsága kizárólag a zsidóellenességből táplálkozik.

2., Szeptember 11-én tartották az arab-magyar barátság napját. Gondolkodj ember. Bár véleményed inkább álszentségről tanúskodik.

3., Iránban üldözik a keresztényeket. Akasztással és megkövezéssel büntetik őket. Vona Gábor velük barátkozik, a tömeggyilkos forradalmi gárdát akarta Magyarországra hívni.

4., Gondolj bele, hogy ugyanez a "nagykeresztény" párt mekkora cirkuszt csinálna akkor, ha valamelyik magyar párt pl. a román-magyar, vagy az izraeli-magyar barátság napját ünnepelné, vagy csupán megpróbálná. (Nem kell messzire menni, itt van Alföldi ügye is)

5., Olvass bele a Jobbik sajtójába (Barikád, illetve a tőlük egyáltalán nem messze álló kuruc). Folyamatos az uszítás és gyűlölködés az etnikai kisebbségekkel, a mássággal és a szomszédos népekkel szemben. Egy gyűlölködő ember mire fel játssza a keresztényt?

Ne mosdasd a szerecsent, mert amellett, hogy sosem fog sikerülni, a szappan is sokba kerül...

2010. nov. 29. 01:38
 13/25 anonim ***** válasza:

"Azért kérdezem, mert nagyon arabbarát és ez az irányzat eddig nemigazán volt jelen a magyar politikában."

miért aki izrael barát az zsidó

hagyjuk már

2010. nov. 29. 01:48
 14/25 anonim ***** válasza:
87%

Nem zsidó ellenesség, hanem Izrael ellenesség. Nem mindegy. Tudom, filoszemitáknak egy.

Az Izrael ellenesség oka:

http://www.youtube.com/watch?v=ohtU7x6dKb8

2., Szeptember 11-én tartották az arab-magyar barátság napját. Gondolkodj ember. Bár véleményed inkább álszentségről tanúskodik.

Mi bizonyíték van arra, hogy arab terroristák követték el a terror cselekményeket? Semmi. Ráadásul, ha köze is volt az Alkaidanak. Mi köze ehhez Jordániának, Iránnak vagy Szíriának? Ez olyan, mintha maga felelne azért, hogy a magyar foci milyen szar.

3., Iránban üldözik a keresztényeket. Akasztással és megkövezéssel büntetik őket. Vona Gábor velük barátkozik, a tömeggyilkos forradalmi gárdát akarta Magyarországra hívni.

Hol hallotta azon baromságot, hogy üldözik Iránban a kereszténységet?

Akkor mért menekülnek Irak keresztény vallású állampolgárai Iránba? Az iszlám világ legnagyobb számú zsidó kisebbsége él Iránban. Semmi bántódásuk sincs. Az Irán által tanúsított toleranciát példa értékűnek titulálta az ENSZ. Miközben az ENSZ folyamatosan elmarasztalja és háborús bűntetteknek az elkövetésével vádolja Izraelt.

"Tömeg gyilkos Forradalmi Gárdát hívná be a Jobbik"

Ne csúsztas. Vona iráni választási megfigyelők hívásáról vízionált. Amelynek a tagjai a Forradalmi Gárda is lehet.

Ráadásul semmivel bűnösebb, mint a többi párt által Izraellel Társulási szerződést elfogadó Parlament.

Ismerős a kazettás bombák története?

4., Gondolj bele, hogy ugyanez a "nagykeresztény" párt mekkora cirkuszt csinálna akkor, ha valamelyik magyar párt pl. a román-magyar, vagy az izraeli-magyar barátság napját ünnepelné, vagy csupán megpróbálná. (Nem kell messzire menni, itt van Alföldi ügye is)

Itt se ferdíts. Erdély Romániához csatolásának a napján nem a Magyar Nemzeti Színházban illik "ünnepelni", mert ez a magyarság számára tragédia. Kiváncsi leszek mikor ünnepelhetjük augusztus 30-án a II. Bécsi döntést a Bukaresti Román Nemzeti Színházban.

5., Olvass bele a Jobbik sajtójába (Barikád, illetve a tőlük egyáltalán nem messze álló kuruc). Folyamatos az uszítás és gyűlölködés az etnikai kisebbségekkel, a mássággal és a szomszédos népekkel szemben. Egy gyűlölködő ember mire fel játssza a keresztényt?

Kuruc.info ma a leg"liberálisabb"(mert lejáratott kifejezés) és a leginkább keresztény erkölcsökkel megáldott internetes lap. Aminél bármilyen nacionalista cikk megjelenhet. Az elmúlt 10 év legnagyobb holokauszt vitája zajlott le tavasszal a Kuruc.info-n.

Karsai, Ungvári holokauszt kutatók kontra Jürgen Graf, Perge Otto holokauszt revizionisták vitáztak.

Mért nem közölte le ezen vitát más hírportál?

Mondjuk egy Tv2 vagy RTL Klub?

Józsi bácsi királysága ugye nem tabu?

[link]

Nem az én stílusom, mert túl sok a primitív már nekem szélsőséges uszító cikk.

Viszont a barikad. hu-t szívesen olvasom. Arról kíváncsi lennék, hogy mely cikkét tartod szélsőségesen gyűlölködőnek.

Egy linket örömmel vennék.

Egyébként én örömmel veszem, ha szélsőjobboznak minket. Hisz mondja már meg nekem a többi kormány az elmúlt 70 éve mi jót tett az országért?

Ez azt jelenti, hogy maguk is elismerik, hogy szélsőségesen jobbak vagyunk náluk, ők pedig balfa.abbak.

2010. nov. 29. 04:57
 15/25 anonim ***** válasza:
63%

" 1., A Jobbik arabbarátsága kizárólag a zsidóellenességből táplálkozik.

Nem zsidó ellenesség, hanem Izrael ellenesség. Nem mindegy. Tudom, filoszemitáknak egy.

Az Izrael ellenesség oka: "

na ott a pont

csak az értelmi fogyatékos barátunk nem képes felfogni

2010. nov. 29. 06:18
 16/25 anonim ***** válasza:

Az Izrael ellenesség oka: " - a hires Peresz beszed videoja.

Az Izrael-ellenesseg, az a zsido-ellenesseg EGYIK hofeher takaro lepedoje, igy akarjak nehanyan eljatszani a nagy, igazsagos dontobirot. Ezt a kepmutatast tudod kik veszik be? Meg fogsz lepodni: az izraeli szelsobal.

En ismerek ujsagirokat, akik jartak Iztaelben - nem zsidok - es nemikepp mashogy beszeltek a "palesztinok elnyomasarol", mint a media szokott. Mindenesetre en mar elhataroztam, hogy odamegyek megnezni az igazsagot. Javaslom masoknak is, hogy sajat szemmel gyozodjon meg arrol, hogy tkp mi is tortenik ott.

2010. nov. 29. 12:48
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Utolso vagyok

Ja, es direkt karacsonykor megyek, kivancsi vagyok, hogy hogyan engedik nekunk unnepelni a Szent Estet.

2010. nov. 29. 12:54
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

"Szeptember 11-én tartották az arab-magyar barátság napját."

Igen, vajon miért nem szeptember 21-én tartották? Vagy október 2-án?

Egyébként ez a Vona-féle nagy arabbarátság valóban elég gáz, hiszen a balliberális oldal térfelére pozicionálta ezzel a Jobbikot, miközben a nyugat-európai radikális jobboldal manapság egyértelműen Izrael szövetségesének nyilvánítja magát a muzulmán veszély hatására.

2010. nov. 29. 14:32
 19/25 anonim ***** válasza:
Diplomácia szempontból nyilván előnyösebb ha nem uszítják maguk ellen az arabokat.
2010. nov. 29. 18:38
 20/25 anonim ***** válasza:
Izraelben törvény tiltja a karácsony nyilvános ünneplését.
2010. dec. 1. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.