Nálunk örökké csak rendszerváltás lesz?
1920.Jún.20 azóta szopatnak minket.
Egyébként lesz itt majd nemsokára igazi rendszerváltás végleg ami a mi hasznunkat szolgálja.Én hiszek abban,hogy valamelyik régi nagy királyunk megsajnál és visszatért hozzánk mint Jézus.Mondjuk Mátyás vagy Dobó.Én még mindig azt mondom,hogy ha változást akarunk akkor nekünk kel a kezünkbe venni a dolgokat.Egy Dózsa féle paraszt lázadás kéne és minden megváltozna.Lennének áldozatok,de 56-ban is voltak elesett hősök.2006.okt.23.-án próbálkoztunk egy hasonlóval csak sokunk szeme és lelki épsége bánta.Amikkor láttam akkor döntöttem el,hogy a kormány ellensége leszek amíg nem mondja valaki azt,hogy ELÉG VOLT!!! És eltörli az eddigi adósságokat és kivégzi azokat akik 1Ft-al is ártottak a Magyar népnek.
Igen 4 evente mindig forradalom es rendszervaltas van de van amikor ez elbukik mint 2006-ban. Szoval a forradalmi eszmeket 4 evente langra kell lobbantani kulonbe megint minimum2 rendszer valatas jon, ertem ezalatt ha bukik a mostani rendszervalto kormany az rendszervaltas lenne de ha ujra gyozne az is rendszervaltas lenne jo kis fulkeforradalommal megfuszerezve. Bar allitolag most aztan tenyleg befejezodott a endszervaltas 2010 ben hat azert arra kivancsi vagyok meddig lesz igy :D
Egyebkent milyen rendszert vartok? Csak mert nem a rendszerrel van a baj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!