Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nálunk örökké csak rendszervál...

Nálunk örökké csak rendszerváltás lesz?

Figyelt kérdés
Úgy értem: kb. ez megy időtlen idők óta, hogy mindig várjuk az új rendszert. akkor az soha nem jó, így mindig váltunk egy újabbra, ami még rosszabb! Lehet, hogy nálunk sosem lesz normális rendszer?
2010. nov. 25. 22:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%

1920.Jún.20 azóta szopatnak minket.

Egyébként lesz itt majd nemsokára igazi rendszerváltás végleg ami a mi hasznunkat szolgálja.Én hiszek abban,hogy valamelyik régi nagy királyunk megsajnál és visszatért hozzánk mint Jézus.Mondjuk Mátyás vagy Dobó.Én még mindig azt mondom,hogy ha változást akarunk akkor nekünk kel a kezünkbe venni a dolgokat.Egy Dózsa féle paraszt lázadás kéne és minden megváltozna.Lennének áldozatok,de 56-ban is voltak elesett hősök.2006.okt.23.-án próbálkoztunk egy hasonlóval csak sokunk szeme és lelki épsége bánta.Amikkor láttam akkor döntöttem el,hogy a kormány ellensége leszek amíg nem mondja valaki azt,hogy ELÉG VOLT!!! És eltörli az eddigi adósságokat és kivégzi azokat akik 1Ft-al is ártottak a Magyar népnek.

2010. nov. 25. 22:59
 12/13 anonim ***** válasza:
86%
Bocsi véletlen 1920.Jún.20 írtam,mert akkor van egy ismerősöm szüli napja mármint nem 1920-ban hanem cak a jún.20 és az ugrott be hirtelen.A pontos idő 1920.Jún.04.
2010. nov. 25. 23:03
 13/13 anonim ***** válasza:
84%

Igen 4 evente mindig forradalom es rendszervaltas van de van amikor ez elbukik mint 2006-ban. Szoval a forradalmi eszmeket 4 evente langra kell lobbantani kulonbe megint minimum2 rendszer valatas jon, ertem ezalatt ha bukik a mostani rendszervalto kormany az rendszervaltas lenne de ha ujra gyozne az is rendszervaltas lenne jo kis fulkeforradalommal megfuszerezve. Bar allitolag most aztan tenyleg befejezodott a endszervaltas 2010 ben hat azert arra kivancsi vagyok meddig lesz igy :D

Egyebkent milyen rendszert vartok? Csak mert nem a rendszerrel van a baj...

2010. nov. 26. 01:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!