Mi lesz a vége Orbánék ámokfutásának?
"újra kell kezdenünk mindent, és újra felépíteni az országot, a jogrendszert, a közigazgatást, mindent, mint a rendszerváltás után."
de unom már, hogy itt mindig rendszert kell váltani, ha valamelyik párt eltakarodik! -.-
Gáz ez az egész... Hatalmas szivatás.. Maguk alkotják a törvényeket és nem a nép érdekében.. sosem lesz vége..tökmindegy ki van hatalmon.. Az egész ország a feje tetején áll. Amíg nincs felelősségrevonás, addíg nem is fog változni a helyzet. Azok a fiatalok teszik jól akik lelépnek innen külföldre...
Itt a legjobban a mostani nyugdíjasok élnek...
Köszönöm mindenkinek, nagyon jó válaszokat kaptam, legalábbis mindegyik elgondolkodtató. Az is, aki nem látja akkora nagynak a bajt, meg az is, aki polgárháborúban gondolkodik.
8.58: Én is gondoltam arra, hogy ha nekünk annyira nem megy, akkor talán külföldi kormányzást kellene kérnünk. A XIX. században a balkáni államokban szinte tipikus volt, hogy külföldi (német stb.) uralkodót hoztak, meg korábban nálunk is volt Habsburg-uralom, és a kiegyezés után nagyon jól működött. Szóval én nem megszállásra gondolok, hanem arra, hogy a választásokon indulhassanak nálunk külföldi pártok és politikusok is, akik a saját hazájukban sikeresek, már bizonyítottak, és vállaljanak el minket is. Persze ez csak vicc, bár... Ja, és nem elsősorban izraeli politikusokra gondolok, hanem pl. szlovénekre, németekre, skandinávokra stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!