Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek nem bunkó Kövér...

Szerintetek nem bunkó Kövér László az MSZP-s képviselőkkel?

Figyelt kérdés

Ma néztem a parlamenti közvetítést és folyamatosan azt láttam, hogy Kövér László ahol csak tud keresztbe tesz az MSZP-s képviselőknek. Ha 10 másodperccel túllépik az időkeretet egyből pattog és elveszi a hangot tőlük, bezzeg ha egy fideszes csinálja ugyanezt akkor azt hagyja mintha ez teljesen természetes lenne.

Egyből megjegyzést tesz arra is ha hurrog az MSZP-s tábor, bezzeg ha Orbánék csinálják ugyanezt, akkor azt "meg se hallja".

Azért nem kéne ennyire feltűnően nyalni a fideszes képviselők valagát...szerintem.

Ujhelyi István, Balczó Zoltán, Lezsák Sándor aki szintén fideszes, mikor csinálja ezt? Ők miért tudnak pártatlanok maradni?

Kövér László ahhoz képest, hogy házelnök elég primitív tuskó.

2010. nov. 22. 21:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
25%
teknits vissza az elmúlt 8 évből hogy mit műveltek az mszpsek é hogy tönkretették Magyarországot erkölcsileg és anyagilag.. és ne pampogj itt te paraszt..
2010. nov. 22. 21:41
 2/17 A kérdező kommentje:
Hé, hogy beszélsz??? Ne parasztozz már le. Normális kérdést tettem fel szerintem. Nem szoktam parlamenti közvetítéseket nézni, ma láttam kb. másodjára és ezt láttam.
2010. nov. 22. 21:42
 3/17 anonim ***** válasza:
28%

1-ső vagyok..

Miért Szili nem szidta a fideszt? egyszer egy videón semjén zsolt 48 mp-el tovább ment és ott üvöltött rá hogy fejezze be..

2010. nov. 22. 21:44
 4/17 anonim ***** válasza:
80%

48 másodperccel és nem tízzel, meg különben se illik kapásból parasztozni, te barom. Meg mostantól én is lehetek bunkó egy megbeszélésen, csak azért, mert az elmúlt nyolc évben az előző vezetőség blablabla.

2014-ben is még ez lesz a szöveg, hogy deazemeszpé 2002-2010-ben?

2010. nov. 22. 21:48
 5/17 anonim ***** válasza:
35%
Az a legkevesebb az elmúlt 8 év után hogy az ember bunkó velük.TEljes mértékben megérdemlik.
2010. nov. 22. 21:51
 6/17 anonim ***** válasza:
73%

"Az a legkevesebb az elmúlt 8 év után hogy az ember bunkó velük.TEljes mértékben megérdemlik."

De ez nem a sarki kocsma, és a Kövér sem az Alkesz Laci Bácsi, hanem országunk parlamentje, ahol ő a házelnök, ezt kéne már végre felfogni, b*sszameg! Akár Adolf Hitler és Joszif Sztálin vezethette volna koalícióba az országot nyolc évig, akkor is kijár az a minimális tisztelet, hogy nem kivételezünk a saját pártunkkal, az ellenzék kárára!

2010. nov. 22. 21:54
 7/17 anonim ***** válasza:
65%

Kövér mindig is bunkó volt! Nyilván elfelejtette,hogy az elmúlt nyolc évben a Fidesz cirkuszt csinált a parlamentből. Ha egyáltalán bementek az ülésterembe!

Amúgy pedig ideje lenne már abbahgyani az állandó MZSP-mocskolódást. A Fidesz sem volt semmivel különb,amikor kormányon volt. Csak nekik nem volt olyan ellenzékük,mint az MSZP-nek. És volt olyan főügyészük,aki minden disznóságukat eltusolta!

Nem vagyok MSZP-s.nem is voltam megelégedve velük,de tudom,ogy az ország állapotáért minden eddigi kormány egyformán felelős.

Sok önkormányzatnál lehetne,kellene viszgálatot folytatni a Fideszes polgármesterek,képviselők ellen,akkor rájönne a sok Fidesz imádó,hogy közöttük legalább annyi a korrupt,mint az MSZP-sek között. Sőt,most jön el igazán az ő világuk! Gátlástalanul tehetnek meg mindent.

A mi városunkban is 100 milla fölötti az ellopott pénz. De ebből természetesen nem lesz ügy.

2010. nov. 22. 22:23
 8/17 anonim ***** válasza:
62%

Az. És imádom nézni:D

Bár a Jobbik messze túltesz Kövéren.

Az mekkora volt amikor VOna beszólt nekik, hogy ha Gaudi lenne az elszámoltatási biztos, akkor az mszp-s képviselőket már nem a nevükön, hanem a számukon szólítanák:D:D:D

http://www.youtube.com/watch?v=gm30VW2SXC4

2010. nov. 22. 22:26
 9/17 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem nem bunkó.
2010. nov. 22. 22:27
 10/17 anonim ***** válasza:
2010. nov. 22. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!