Jobbik-utálók, mi a problémátok a Jobbik-al?
Semmi! Kívánom, hogy maradjanak fent minnél tovább, mert viccműsorba illőek a hülyeségeik! Remek szórakozás nézni, hogy miket találnak ki!
Az arab-magyar barátságnapnál lefordultam a székről XDXD
Azért utálom a Jobbikot, mert
-csak az érzelmeikre alapozzák a politikájukat.
-nem tudják elfogadni más véleményét, képtelenek a kompromisszumra.
-képmutatók. (Lásd: Király "Hélóta" András, Pörzsze "MSZP-kampány" Sándor, Morvai "Bárcsak nekem is két anyukám lenne" Krisztina)
-aggrasszívek.
-rasszisták.
-radikálisak.
Itt a gyakorin az, hogy lepontozzák az olyan válaszolókat, mint pl. a 17:51-es, aki pontosan a kérdésre válaszolt, csak olyat írt, ami nem tetszik a jobbikosoknak.
A választás előtt az volt, hogy elolvastam a programjukat és egy megvalósíthatatlan demagógiának tartottam.
A megnyilvánulásaik jelentős része unszimpatikus, mert indokolatlanul viselkednek elfogadhatatlanul.
Ezen kívül egy hazug pártnak tartom, persze vannak, akik valóban hisznek benne. De már most látszik, hogy a politikusaik jó része megélhetési politikus - vagy annak készül - és egyszerűen meglátta, hogy ma Magyarországon ezzel lehet kaszálni. Ez önmagában is probléma lenne, de összekapcsolva azzal, hogy úgy nyerte meg a párt a parlamenti helyeket, hogy pontosan ezeket a dolgokat ítélte el, kicsin álszent, azt hiszem.
Dióhéjban ennyi. Lehet lepontozni, bár mielőtt bárki ezt tenné, olvassa el, amit az elején írtam. Szerintem én is a kérdésre válaszoltam.
Lényegében órákat lehetne sorolni mi a baj a Jobbikkal, mint párttal.
2 dolgot kiemelnék. Mivel magukat tartják az igaz magyaroknak, magyarságukra hivatkozva azt hiszik bármit megtehetnek, pl. tv székházakat ledózerolni. Felsőbbrendűnek tartják magukat. Ha valaki támadja őket a média által akkor rögtön elkezdenek hápogni, hogy szabad sajtót akarnak, de ha valaki őket támadja, akkor azt be akarják szüntetni, el akarják nyomni, lásd megint a tv székházak lerombolása.
Igazi magyarként a tagok nem tudnak magyarul írni, lásd kérdező, de persze ők az igazi szupermagyarok...
A másik meg egy idézet Vonától amit 2010-es választások előtt mondott: "A Fidesz veszélyezteti a Jobbik kétharmadát":)
nem vagyok jobbik utáló.
viszont a retorikájával van baj.
pl: önfenntartó munkatáborokba zárni avisszaeső cigánybünözöket.. a magyar bünözöket mért nem? azok nem veszélyesek, és nem érdemlik meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!