Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbik-utálók, mi a problémáto...

Jobbik-utálók, mi a problémátok a Jobbik-al?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 17:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%

Semmi! Kívánom, hogy maradjanak fent minnél tovább, mert viccműsorba illőek a hülyeségeik! Remek szórakozás nézni, hogy miket találnak ki!

Az arab-magyar barátságnapnál lefordultam a székről XDXD

2010. nov. 22. 17:40
 2/12 anonim ***** válasza:
42%
Nekem ez azért nem olyan vicces. Hogy mi a bajom? Hát nézd, most nem fejtegetném hosszasan, de nézd meg, amit a Károlyi-szobornál műveltek. Abban, mint cseppben a tenger, minden benne van, ami a Jobbikban undorító.
2010. nov. 22. 17:43
 3/12 anonim ***** válasza:
61%
Én nem utálok semmit, csak nekem túl szélsőségesek!
2010. nov. 22. 17:46
 4/12 anonim ***** válasza:
56%

Azért utálom a Jobbikot, mert

-csak az érzelmeikre alapozzák a politikájukat.

-nem tudják elfogadni más véleményét, képtelenek a kompromisszumra.

-képmutatók. (Lásd: Király "Hélóta" András, Pörzsze "MSZP-kampány" Sándor, Morvai "Bárcsak nekem is két anyukám lenne" Krisztina)

-aggrasszívek.

-rasszisták.

-radikálisak.

2010. nov. 22. 17:51
 5/12 anonim ***** válasza:
64%

Itt a gyakorin az, hogy lepontozzák az olyan válaszolókat, mint pl. a 17:51-es, aki pontosan a kérdésre válaszolt, csak olyat írt, ami nem tetszik a jobbikosoknak.

A választás előtt az volt, hogy elolvastam a programjukat és egy megvalósíthatatlan demagógiának tartottam.

A megnyilvánulásaik jelentős része unszimpatikus, mert indokolatlanul viselkednek elfogadhatatlanul.

Ezen kívül egy hazug pártnak tartom, persze vannak, akik valóban hisznek benne. De már most látszik, hogy a politikusaik jó része megélhetési politikus - vagy annak készül - és egyszerűen meglátta, hogy ma Magyarországon ezzel lehet kaszálni. Ez önmagában is probléma lenne, de összekapcsolva azzal, hogy úgy nyerte meg a párt a parlamenti helyeket, hogy pontosan ezeket a dolgokat ítélte el, kicsin álszent, azt hiszem.

Dióhéjban ennyi. Lehet lepontozni, bár mielőtt bárki ezt tenné, olvassa el, amit az elején írtam. Szerintem én is a kérdésre válaszoltam.

2010. nov. 22. 18:03
 6/12 anonim ***** válasza:
74%

Lényegében órákat lehetne sorolni mi a baj a Jobbikkal, mint párttal.

2 dolgot kiemelnék. Mivel magukat tartják az igaz magyaroknak, magyarságukra hivatkozva azt hiszik bármit megtehetnek, pl. tv székházakat ledózerolni. Felsőbbrendűnek tartják magukat. Ha valaki támadja őket a média által akkor rögtön elkezdenek hápogni, hogy szabad sajtót akarnak, de ha valaki őket támadja, akkor azt be akarják szüntetni, el akarják nyomni, lásd megint a tv székházak lerombolása.

Igazi magyarként a tagok nem tudnak magyarul írni, lásd kérdező, de persze ők az igazi szupermagyarok...

A másik meg egy idézet Vonától amit 2010-es választások előtt mondott: "A Fidesz veszélyezteti a Jobbik kétharmadát":)

2010. nov. 22. 18:17
 7/12 KÁELEF ***** válasza:
38%
Azzal hogy egy fehér, keresztény országban a muszlimok seggét nyalják és muzulmán barát politikát folytatnak, egészen egyszerűen elárulják saját nemzetüket, fajtájukat, undorító banda.
2010. nov. 22. 18:17
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Számomra mindazt tartalmazza a Jobbik ,ami vissza taszító. Kompromisszum képtelenség,agresszivitás,kettős mérce,Károlyi szobornál ,amit műveltek szerintem is elmond róluk mindent! Olyan viselkedés formákat szídnak amit, ők is képviselnek: náciktól "rettegés" vs ennyi erővel cionistáktól való rettegés ,Mszmp tagoktól való fóbia,közben náluk is van, úgy szidalmazzák a politikai ellenfelüket ,hogy tudatosan ferdítenek,mert tudják ,hogy a gyűlöletre jobban harap a nép, féligazságok hangoztatása,igazságok és szép eszmék lejáratása (pl.: Biblia;kereszténység politaikai célra való fölhasználása ,undorító+kdnp is ilyen) (hazafiasságot egyenlővé akarják(?) tenni a rasszizmussal,idegengyűlölettel) más eszmék félremagyarázása,elferdítése:liberalizmus,kommunizmus,Horty rendszer ...vagy tanulatlanok (de akkor mit keresnek a politikában?) vagy tudatos provokatőrök! Önkritikára képtelenek,sok politikusuk fellengzős lenézéssel beszél ,mondjuk ebben az is igaz ,hogy Szíjjártó a verhetetlen király!! Több Jobbikos fórumos is lezsidózott már,úgy ,hogy abszolút nem szdsz-t képviseltem a hozzászólásaimban,sőt még A Horty-kort is szépítettem,hogy azért ő tényleg nem volt fasiszta,de azért ,mert néhányan ezt mondják még nem kéne fekete-fehérre osztani a világot:Hortysta hazafiakra és azt megtagadó liberális szennyekre!! Vannak Jobbikos haverjaim ,szóval nem vagyok előítéletes vagy kirekesztő részükről sem,ők igaz szellemileg a "belső ellenzéket" alkotják,nem párttagok,szavazók!! Kéretik kedves kérdező ,nem lepontozni ,mert vettem a fáratságot és válaszoltam a kérdésedre! ;)
2010. nov. 22. 18:20
 9/12 anonim ***** válasza:
89%
Nekem a jobbik politikájával egyedül az a problémám, hogy szakmailag megalapozatlan, meg természetesen nem tetszik ez a demagóg propagandakommunikáció. Elővesznek pár szépnek ható gondolatot, mint pl a Szent korona-tan, vagy a cigányok is dolgozzanak, ezt szajkózzák, de ha jobban megfigyeled őket, kevés konkrétumot említenek ezekkel kapcsolatban. Ez a segítünk a kis - és közepes vállalkozásoknak című duma pl. szakasztott ilyen. A multikat, és a kisvállalkozásokat állítják szembe, de arról már nem szól a fáma , hogy miként kívánják megerősíteni a kisvállalkozások piaci helyzetét, ezzel milyen formában szeretnék a munkaerőpiacot fejleszteni, nem hallasz tőlük egyetlen alternatívát sem a jelenlegi véleményem szerint is igazságtalan adórendszerre. Csak azt tudják kb, hogy dógózzanak a gáddzsók, vegyük el a multiktól, meg adjuk oda a kisvállalkozásoknak. Kb azt amit hallani szeretnének az emberek, ja és természetesen baromira a keresztény értékrend szerint fogalmazzák meg a programjukat, de éppen a múlt héten tiszavasvári Jobbikos polgármester engedélyezte a krvulást a városában. Az én véleményem az, hogy a Jobbik egy átverés, egy olyan emberekkel teletűzdelt párt, akik karriert, és kapcsolatokat szeretnének, nem pedig jól működő Magyarországot. Az a baj, hogy az emberek rohadtul hiszékenyek..... Ja és ha utána olvasol rájössz, hogy a jelenlegi alkotmány nem az 1949-es népköztársasági alkotmány, ha így lenne, akkor nem ülne most 4 párt a parlamentben, akiknek egyikére áprilisban te is szavazhattál.
2010. nov. 22. 18:45
 10/12 bumbi02 ***** válasza:
98%

nem vagyok jobbik utáló.

viszont a retorikájával van baj.

pl: önfenntartó munkatáborokba zárni avisszaeső cigánybünözöket.. a magyar bünözöket mért nem? azok nem veszélyesek, és nem érdemlik meg?

2010. nov. 22. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!