Visszasírjátok-e, azt az időt, amikor Budai Bernadett volt a kormányszóvivő?
Figyelt kérdés
Egy csinos nőnek könnyebben nézi el az ember, hogyha hazudik, vagy marhaságokat beszél, mint egy szőrös faszinak. Nem?2010. nov. 20. 17:41
11/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van, de én egy kisujjal mit tudnék kezdeni? Inkább egy teljes személy... XD
2010. nov. 21. 10:46
12/13 anonim válasza:
Mind a kettő jó nő a maga nemében. Nekem Nagy Anna túlságosan azt a tipikus konzervatív 40-es családanya vagyok stílust hozza,nem tudom mennyire az-e!? Bernadett (Szép név:D) ,pedig inteligens,fiatalos,(persze az más kérdés,hogy mit val,de az másodlagos és hadjuk is)csinos,nőies,úgyhogy közben elegáns és nem ku*vás. Ugyanakkor az ő a tizes skálán olyan 10/8! Nagy Anna 10/6!
13/13 anonim válasza:
Nekem ő valahogy túl fiatalnak, éretlennek tűnt erre a feladatra, meg hiteltelen is volt, nem tudta úgy tálalni a fejleményeket, ahogy kellett volna. Csinos volt, szó se róla, de nem ez a legfontosabb szempont. Nagy Anna nekem kissé cukormázas, túl utópiszikus volt, de érettebb és hitelesebb B.B.-nél. A jelenlegi szóvívő, Giró-Szász András meg jelentéktelen hozzájuk képest, ahogy Daróczi is az volt (isten nyugosztalja).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!