Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Gyurcsány ferencne...

Szerintetek Gyurcsány ferencnek van valamilyen pszichologiai rendellenessége?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy előfordulhat-e? Hogy esetleg ezért nem veszi észre, hogy már a saját pártjában sem szimpatikus. Tönkreteszi a pártját.
2010. nov. 20. 12:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14:48 - Egy cseppet frissítsd fel a memóriádat, és próbálj kigyógyulni az amnéziából...
2010. nov. 20. 17:53
 12/16 anonim ***** válasza:
17.53: Mire gondolsz?
2010. nov. 20. 18:51
 13/16 anonim ***** válasza:
18:51 - Csak arra, hogy Viktorra ugyanez mind igaz volt, mielőtt megválasztották.
2010. nov. 20. 18:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem nem tűnik úgy, hogy Viktor belemenne ilyen megalázó helyzetekbe. Gyurcsány viszont, ha kell, máglyán elég, ha kell börtönbe megy stb., csak hogy figyeljenek rá. De azért gondolkozok azon is, ahogy te látod. Még kiderülhet, hogy igazad van. Mert Viktor is fog akkorát bukni, mint Ferenc.
2010. nov. 20. 18:58
 15/16 anonim ***** válasza:

18:58 - Van időd, nyugodtan pörgesd végig a választások előtti 8 év híreit, és ne csak a Fidesz saját portálján, hanem úgy általánosságban a hírportálokon. Fogsz találni érdekességeket, amik erre utalnak. :-)

Elárulom, én mindkettőt egyformán utálom, normális ember nem megy politikusnak. :-)

2010. nov. 20. 19:33
 16/16 anonim ***** válasza:
Néro komplexusa van
2013. ápr. 17. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!