Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánnak más a szövegírója...

Orbánnak más a szövegírója Magyarországon és külföldön? Vagy egyszerű köpönyegforgatás?

Figyelt kérdés
"Valójában a düh, az elkeseredés, a süllyedés miatti elégedetlenség dobott felszínre bennünket olyan mértékben, hogy ma kétharmados parlamenti többségünk van" - hangsúlyozta Orbán Viktor a belpolitikai helyzet elemzése kapcsán előadásában Párizsban.
2010. nov. 18. 12:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Ehhez képest Navracsicska azt mondta a parlamentben, hogy ez elmúlt 8 év munkája szerzett nekik 2/3-ot, mivel olyan zseniálisan dolgoztak, hogy kiérdemelték.
2010. nov. 18. 12:59
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Orbánnak minden nap más a szövegírója, ugyanis idehaza is folyton összevissza beszél.
2010. nov. 18. 13:03
 3/12 anonim ***** válasza:
2010. nov. 18. 13:30
 4/12 anonim ***** válasza:
86%

igen

Sajnos amit az első válaszoló írt az inkább kommunikációs hiba de mindegy, mert annyiban igaza van, hogy sikerült kb. mindig az ellenkezőjét képviselni amit a kormánypárt akart anno! Egyébként ha tényleg ezt mondta Párizsban, akkor most csoda történt, mert igazat mondott!

2010. nov. 18. 13:34
 5/12 anonim ***** válasza:
36%
nemrégiben egy külföldi lapnak azt nyilatkozta, hogy a szavazatok 2/3át kapták meg, és úgy mondta a többi párt arányait is. ez is kamu...
2010. nov. 18. 13:39
 6/12 anonim ***** válasza:
72%

Igen, szerintem az MSZP nyerte meg nekik a 2/3-ot a 8 év rombolással és lopással. A kisujjukat sem kellett mozdítani.

Az emberek alternatíva hiányában a két rossz közül a kevésbé rosszat választotta.

2010. nov. 18. 13:39
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
amúgy legalább annyi látszik, hogy valójában tudja, hogy miért nyerhettek! Ebből következik -le lehet pontozni- hogy nem hülye! Csupán tekintélyelvű hatalommániában szenved! ;-)
2010. nov. 18. 13:42
 8/12 anonim ***** válasza:
49%

Érdekes ez, hogy sok ember hányféle képpen látja a kormányt.

Nekem az eltávolíthatatlan GYF merítette ki a hatalommániás fogalmát, Bajnai meg a sunyi fogalmát. Megyóval semmi bajom nem volt, ott tisztán látszott ,hogy az őt körülvevő emberekkel van a gond, nem vele. Ő nem akart lopni, a többiek igen. Ezt hamar a tudtára is adták...talán emlékszünk...

Orbán...igen...szereti a hatalmat, de szerintem meg sem közelíti GYF-et. OV szerintem az egyetlen változtatni, már-már csodát tenni akaró magyar politikus. Annyira lelkes, hogy általában ezért b@ssza el a döntéseket. De én úgy vagyok vele, hogy a próbálkozás/bukás szimpatikusabb, mint a 8 évnyi csendes rombolás.

Szavaztam már mindkét pártra, úgyhogy nem mondanám, hogy megrögzött FIDESZ-es vagyok, de most úgy látom, hogy nincs alkalmasabb. Persze ez az alternatíva hiánya is...

Tényleg ,mindenféle vita, és feszültségkeltés nélkül, ez csak egy vélemény.

2010. nov. 18. 13:49
 9/12 anonim ***** válasza:
77%
Ilyen a Fidesz, nincs mit tenni. Tudják ,hogy mit kell mondaniuk ahhoz,hogy népszerűek legyenek és meg is teszik!
2010. nov. 18. 15:04
 10/12 anonim ***** válasza:
57%
azért egy ügynök ne legyen már miniszterelnök!
2010. nov. 18. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!