Orbánnak más a szövegírója Magyarországon és külföldön? Vagy egyszerű köpönyegforgatás?
igen
Sajnos amit az első válaszoló írt az inkább kommunikációs hiba de mindegy, mert annyiban igaza van, hogy sikerült kb. mindig az ellenkezőjét képviselni amit a kormánypárt akart anno! Egyébként ha tényleg ezt mondta Párizsban, akkor most csoda történt, mert igazat mondott!
Igen, szerintem az MSZP nyerte meg nekik a 2/3-ot a 8 év rombolással és lopással. A kisujjukat sem kellett mozdítani.
Az emberek alternatíva hiányában a két rossz közül a kevésbé rosszat választotta.
Érdekes ez, hogy sok ember hányféle képpen látja a kormányt.
Nekem az eltávolíthatatlan GYF merítette ki a hatalommániás fogalmát, Bajnai meg a sunyi fogalmát. Megyóval semmi bajom nem volt, ott tisztán látszott ,hogy az őt körülvevő emberekkel van a gond, nem vele. Ő nem akart lopni, a többiek igen. Ezt hamar a tudtára is adták...talán emlékszünk...
Orbán...igen...szereti a hatalmat, de szerintem meg sem közelíti GYF-et. OV szerintem az egyetlen változtatni, már-már csodát tenni akaró magyar politikus. Annyira lelkes, hogy általában ezért b@ssza el a döntéseket. De én úgy vagyok vele, hogy a próbálkozás/bukás szimpatikusabb, mint a 8 évnyi csendes rombolás.
Szavaztam már mindkét pártra, úgyhogy nem mondanám, hogy megrögzött FIDESZ-es vagyok, de most úgy látom, hogy nincs alkalmasabb. Persze ez az alternatíva hiánya is...
Tényleg ,mindenféle vita, és feszültségkeltés nélkül, ez csak egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!