Így akar komoly párt lenni a Jobbik?
Több kérdésem is lenne:
1. Miért hazaáruló a térdelő nő?
2. Miért nem gondolják át a mentelmi jog eltörlését a Jobbikosok? (nem csak visszaélni lehet vele...)
3. Miért kellett kipát tenni a szobor fejére? Ezzel megint csak azt mutatták meg, hogy nagyon is jogosak a velük szemben megfogalmazott kritikák!
4 Az "én felelek trianonért" tábla engem erősen emlékeztet bizonyos önkényuralmi rendszerEK módszereire! (foglyok gúnyolása stb.)
5. A rendőrök miért nem tettek semmit?
6. Mitől veszélyes egy szobor a társadalomra?
7. Honnan veszi Hegedűs, hogy lett volna esélyünk visszaszerezni az elcsatolt területeket?
8. Ez volt-e az első hivatalos Viktor takarodj? :D
9. „Izraelnek a magyar Országgyűlésben több képviselője van, mint a Knesszetben” ? ez mekkora ökörség már...
10. Budaházy mitől "politikai fogoly"?
11. Mi szükség van rovásírással kiírni 100 település nevét? Kinek lesz jobb vagy rosszabb ettől?
12. Vona honnan veszi azt a baromságot, hogy legközelebb román rendőrökkel kell szembenézniük? (Terrorizmus veszélye esetén léphetének fel külföldi rendőrök.) Eszerint ők terrorcselekményre készülnek? :D
13. Akkor is zavarná őket egy társulási szerződés, ha mondjuk az arabokkal kötnék meg?
14. Miért jó az az embereknek ha megpróbálnak "felakasztani" egy SZOBROT!? (mondjuk legalább a "csendőrök" közbeavatkoztak)
Tudom, hogy az index elfogult :D
ja és lehetőleg kultúrált válaszokat várok!
9. -t bocs nem vettem észre. 2008-ban volt egy Izrael lengyel nagykövete által közölt jelentés, amelynek a lényege, hogy 20 milliárd Ft-ért vásárolnák fel a magyar földeket, mert a magyar politikusok a zsebükben vannak.
Magyarul a politikusaink Izrael bábjaként mozgatottak. Jobbiknak pont azért van esélye nyerni, mert Ő nincs megvéve és mert a kemény magja Perez kijelentései miatt keményen elutasítja a tőkéjüket, amint azon irányba politikai öngyilkosságot vétenének.
kimagyarázza a Jobbik??
Tudod ki az aki kimagyaráz itt mindent"KEDVES BARÁTOM"
AZ csakis Viktor pártja
AKI:
-ELSZÁMOLTATÁST IGÉRT!!!!!!
hol vannak a 2006-os elszámolt emberek?
-AKi szerint NINCS cigánybűnözés mert ő kikéri ezt magának...
valamint...
4 Az "én felelek trianonért" tábla engem erősen emlékeztet bizonyos önkényuralmi rendszerEK módszereire! (foglyok gúnyolása stb.)
Fogloyk gúnyolása??????
Tudod kik a fogloyk te ostoba???
Azok a magyarok akik az elszakított területeken élenk!!!
Amiért ki részben a felelős?????????????
Honnan veszi Hegedűs, hogy lett volna esélyünk visszaszerezni az elcsatolt területeket?
MERT ERRE A történelem során a későbbiekben nem volt példa????????
9. „Izraelnek a magyar Országgyűlésben több képviselője van, mint a Knesszetben” ? ez mekkora ökörség már...
és arról mi a véleményed, hogy izrael megtámad egy segélyhajót??? ahol lelövik az embereket???
És hogy minehez a kormány még asszisztál!!???
12. Vona honnan veszi azt a baromságot, hogy legközelebb román rendőrökkel kell szembenézniük? (Terrorizmus veszélye esetén léphetének fel külföldi rendőrök.) Eszerint ők terrorcselekményre készülnek? :D
Tudod mi a terrorcselekmény???
Amit a kormány annak tart!!
Szerinted mi volt 2006-ban????
Gyurcsány szerint mi volt 2006-ban????
73-as jobbikfunkcionárius!
73-as lehetek, de párt funkcionárius nem. Túlságosan szabad szellem vagyok ahhoz, hogy ilyesmi megkössön. Elég makacs vok és kevés emberre hallgatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!