Ki a kedvenc politikusod?
Figyelt kérdés
Miért pont Orbán Viktor?2010. nov. 13. 21:38
31/40 anonim válasza:
Nekem én lennék a kedvenc politikusom, ha beszavaznátok a parlamentbe, rosszabb én sem lennék, mint azok, akik most ott vannak, de legalább megszedném magam picit :)
32/40 anonim válasza:
33/40 anonim válasza:
Ez a "kedvenc politikus" kifejezés elég hülyén néz ki. De ha már választanom kell, akkor a lakóhelyem polgármestere. 3.-szorra választottuk meg újra, 8 év alatt olyan fejlődést csinált nálunk, hogy csak lestem mindig, mikor nagy ritkán hazamentem.
34/40 anonim válasza:
Bármelyik, amelyik már HALOTT.
35/40 anonim válasza:
Nem tudok aludni, visszaülök még 1 sörrel. :)
36/40 anonim válasza:
Erre a kérdésre csak egy régi mondással válaszolnék: A halott indián a jó indián. :)
Ez igaz a politikusokra is. :)
37/40 anonim válasza:
Geiger Ferenc, itt már 16 éve polgármester és az egyik legszebb kerület szerintem, nem véletlen választottuk meg megint :)
39/40 Peston válasza:
Nekem az összes a kedvencem azok közül, akik perpillanat nincsenek hatalmon. Hogy miért? Mert azokból rengeteg elhúzott a fészkes fenébe izraeli babot szedni a szibériai rekettyésben... remélem, nem jönnek vissza. <3
40/40 numerologus válasza:
megdoktorodott Schmitt Pál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!