Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszesek miért vádolják a...

A Fideszesek miért vádolják a Tiszásokat azzal, hogy nem program alapján szavaznak, mikor ők 15 éve csak félelemből szavaznak valami ellen?

Figyelt kérdés

15 éve nincs fideszes program, csak mindig egy új nagy ellenség: migráns, Soros, Brüsszel, háború, most újabban Ukrajna. Ez is mekkora bóvli, hogy most Ukrajnától kell félni, ami még csak nem is téma az EU-ban, hogy fel akarná venni bárki. Meg amúgy is:

www.youtube.com/watch?v=C0XhJcz-u10

És a kórházak felújítása helyett most megint erre van milliárdos kampány, az MNB 560 milliárd meg elpárolgott és az úgy jóvan.

Szóval mitől van ez a vád, mikor ők mindig valami képzelt ellenség ellen szavaznak, amitől Orbán majd jól megvédi őket (a migráció kivétel, mert az valós, de pont Orbán hívott be ide 120 ezer vendégmunkásnak hívott migrit - TUDOM, ők legálisan vannak aha, és mi a különbség, itt vannak nem???).

tegnap 22:21
 1/8 anonim válasza:
86%
Terelik a birkákat, főleg az időseket.. én már vagy 7 éve nem nézek TV-t direkt ezért k*rva anyjukat
tegnap 22:30
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

TE miért találsz ki ilyen ostobaságot a fideszesekről?

A fidesz kormányon van 15 éve. Mindegy mit írna le programba, az számít amilyen döntéseket meghozott amit csinált közben kormányon. ERRE szavaznak akik a fideszre szavaznak.

A tiszások meg elhisznek egy hazug embernek valamit csak mert ráírják, hogy program. Közben meg egyetlen fontos kérdésben sem állnak ki őszintén és nyíltan, hogy megmondják mit tennének, hogyan döntenének. MP pedig az ellenkezőjét mondja annak amit az EP-ben megszavaznak képviselőként, majd letagadja.

tegnap 22:32
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Fideszes első szabály: gyanusíts másokat azzal amilyen vagy, amit gondolsz vagy amit cselekszel.
tegnap 22:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem ki is kapcsolták a TV-t
tegnap 22:44
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
Én úgy tudtam eddig tőletek, hogy a zsák krumpli miatt szavaztam rájuk.
tegnap 23:04
 6/8 A kérdező kommentje:

"Mindegy mit írna le programba, az számít amilyen döntéseket meghozott amit csinált közben kormányon. A tiszások meg elhisznek egy hazug embernek valamit csak mert ráírják, hogy program."

Foglaljuk össze: a Fidesz semmit nem ír le, de az program, a Tisza viszont hiába ír le bármit, az nem lesz program.

Köszi a mai humorfaktort, narancskárosult. :D

tegnap 23:09
 7/8 anonim ***** válasza:

#6 Nem. Összefoglalom helyesen: semmit nem fogtál fel abból ami le lett írva, csak kitaláltál valamit róla, ami egyáltalán nincs is benne a szövegben.

Pont ennyit fogsz fel a valóságból is magad körül. Semmit.

tegnap 23:18
 8/8 anonim ***** válasza:

"Én úgy tudtam eddig tőletek, hogy a zsák krumpli miatt szavaztam rájuk."

Akkor úgy tűnik, te az a kategória vagy, amelyik azt sem tudja, miért szavaz oda, ahova.

tegnap 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!