Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek széles körű...

Szerintetek széles körű embert érintenek a kormányzat célzott segítő intézkedései? Sokan profitálhatnak ezekből?

Figyelt kérdés
Tehát hogy sokan ki tudják-e használni mondjuk a 25 év alattiak vagy az anyák szja-kedvezményét vagy a falusi csokot stb? Érinthet ez milliós tömegeket is?
ma 11:46
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
14 szavazat
 1/8 anonim válasza:
72%
Nem
ma 11:47
 2/8 Bence2200 ***** válasza:
0%
Gyurcsány milyen kedvezményeket adott? Ja tudom! Vizitdíj!!!
ma 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Egy ember hogy lehet széles körű?
ma 11:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Tessék, itt van Magyarország korfája.

[link]

Itt meg tudod nézni a különböző korosztályok létszámát akár nemek szerint is.

És azt azért tartsd észben, hogy ha valaki két vagy három halmazba is belefér, az nem jelenti azt, hogy 2x 3x jár neki mentesség.

Egy 22 éves 2 gyerekes nő - ha nincs otthon gyesen - nem kaphat adómentessége két jogcímen ugyanarra az SZJA-ra.

ma 12:11
 5/8 anonim ***** válasza:
33%

Az én ismerőseim közül szinte mindenki profitál a kormány intézkedéseiből.

Egyik rokonom házat építettek a CSOK-nak köszönhetően és napelemekre kaptak támogatást.

Másik rokonom megkapja a 4. gyermekes anyukák adómenetességét.

A fiatalabb rokonomék a fiatalok adómentességében részesülnek.

Idős rokonom 13. havi nyugdíjat, nyugdíjprémiumot és nyugdíjemelést kap folyton.

Nem beszélve a rezsicsökkentésről, ami hatalmas terhet vesz le mindenki válláról.

ma 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:
43%
Akinek iskolás gyerekei vannak, eleve egy csomót spórol azzal is, hogy ingyenesek a tankönyvek, lássuk be.
ma 12:27
 7/8 Sanyi2025 ***** válasza:

Én nem tartozom egyik felsorolt csoportba sem.

Akkor nekem ugye szabad másra szavaznom? :)

ma 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Neked csak másra szabad, mert ha nem érint a rezsicsökkentés sem, akkor nem is itt élsz, hanem máshol.
ma 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!