Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Másnak is elege van már...

Másnak is elege van már abból, hogy a csapból is Magyar Péter folyik?

Figyelt kérdés
Olyan mint egy rossz popsláger, mindenhol ott van és nem lehet kitörölni. Vagy a kommentmezőben a bohóc fejeivel, vagy hirdetesben jelennek meg a hülye szelfijei, vagy ott van a híroldalakon, vagy csak szimplán vele foglalkozik minden megmondóember és elemző. Rohadt idegesítő már.
ma 08:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%
Akkor minek írtál ki róla még egy kérdést?
ma 08:25
 2/18 anonim ***** válasza:
50%
Igen, de van akinek ez kell, és ő az erősebb, és mint tudjuk az erősebb kutya éli az életet.
ma 08:25
 3/18 anonim ***** válasza:
15%

Igen. Már baloldalon is elegük van. Hiteltelen, családját, a hívőket, nőket abuzáló nímand akart előadást rendezni a “férj hogyan támogassa a felesége karrierjét” támában. Jakupcsek emiatt le is mondta a részvételt.

Anyák napján “asszony verve és lehallgatva jó” a gyereknapon meg “hogyan alázd meg és döngöld a betonba a gyereked önbecsülését” címmel akar előadást tartani?!

A Pápa temetésén is önmagát szelfizi?! Háborodott elme.

Nem véletlen, hogy Gyurcsány megint jön fölfele…

ma 08:29
 4/18 anonim ***** válasza:
79%
Engem Orbán Viktor önelégült zsíros feje ezerszer jobban zavar
ma 08:30
 5/18 anonim ***** válasza:
67%
3as, gyereknapon majd az exfelesége tart előadás attól hogyan mentsünk fel pedofilokat a keresztény családbarát kormány hazugság mögé rejtve címmel:-D
ma 08:31
 6/18 A kérdező kommentje:
#4 de ő legalább nem kommentel oda mindenhova, és nem úsznak be az oldalamra a hülye szelfi posztjai.
ma 08:31
 7/18 A kérdező kommentje:
Na meg a másik, mióta lett amúgy ekkora keresztény ez is? Segítek, mióta a ker szavazók is kellenek neki :D idiota.
ma 08:32
 8/18 anonim ***** válasza:

6os az én oldalamra az idióta fideszes politikusok úsznak be nem győzöm tiltani őket. egyet tiltok 3 csótány jön helyette.

Na meg a másik, mióta lett amúgy ekkora keresztény ez is? Segítek, mióta a ker szavazók is kellenek neki :D idiota.

Hát mivel a szent orbán keresztény egyházból vált ki, így kizárásos alapon ő is a legkeresztényebb atyafi volt évekig, úgyhogy nem hasonult meg.

Csak abban az esetben ha a keresztény hozzáállás IS hazugság a fidesztől.

ma 08:36
 9/18 anonim ***** válasza:
24%

3, baloldali emberként, had nyugtassalak meg, hogy nekem nem ment el annyira az eszem, hogy egy csepppet sem baloldali ember, jobboldali pártjára szavazzak, aki szinte a teljes életét 0rbán Viktor mellett töltötte.

Én nem veszem be.

ma 08:38
 10/18 anonim ***** válasza:
67%
Nekem a megafonos propagandistákból van elegem. Nem kis munka volt mindet letíltani. Itt ugyan kommentelgetnek, de általában gyorsan leoltja őket a közösség.
ma 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!