Másnak is elege van már abból, hogy a csapból is Magyar Péter folyik?

Igen. Már baloldalon is elegük van. Hiteltelen, családját, a hívőket, nőket abuzáló nímand akart előadást rendezni a “férj hogyan támogassa a felesége karrierjét” támában. Jakupcsek emiatt le is mondta a részvételt.
Anyák napján “asszony verve és lehallgatva jó” a gyereknapon meg “hogyan alázd meg és döngöld a betonba a gyereked önbecsülését” címmel akar előadást tartani?!
A Pápa temetésén is önmagát szelfizi?! Háborodott elme.
Nem véletlen, hogy Gyurcsány megint jön fölfele…

6os az én oldalamra az idióta fideszes politikusok úsznak be nem győzöm tiltani őket. egyet tiltok 3 csótány jön helyette.
Na meg a másik, mióta lett amúgy ekkora keresztény ez is? Segítek, mióta a ker szavazók is kellenek neki :D idiota.
Hát mivel a szent orbán keresztény egyházból vált ki, így kizárásos alapon ő is a legkeresztényebb atyafi volt évekig, úgyhogy nem hasonult meg.
Csak abban az esetben ha a keresztény hozzáállás IS hazugság a fidesztől.

3, baloldali emberként, had nyugtassalak meg, hogy nekem nem ment el annyira az eszem, hogy egy csepppet sem baloldali ember, jobboldali pártjára szavazzak, aki szinte a teljes életét 0rbán Viktor mellett töltötte.
Én nem veszem be.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!