Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki nem a Tiszára szavaz az...

Aki nem a Tiszára szavaz az minimum látens fideszes?

Figyelt kérdés

A fideszesek ugye a Fideszre szavaznak. Ezzel nincs is gond.

Viszont van egy réteg, aki ellenzékinek mondja magát. Valójában ott lappang bennük a narancs vér. Maguknak sem merik bevallani, de vágynak rá, jó ez a rendszer nekik.

tegnap 16:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
31%
Dehogyis. Ilyenről szó sincs. Én nem a Fideszre fogok szavazni, hanem a Tisza ellen, (vagyis a voksom a Fideszre megy). Ha érted, ha nem érted, ez így van.
tegnap 17:00
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Igen, két választás van. Vagy elzavarjuk a fideszt, vagy tényleg vége ennek az országnak.

Aki nem érti ezt, az vagy agyhalott barom, vagy látens fideszes.

Egyik sem érdemel könyörületet.

tegnap 17:03
 3/12 anonim ***** válasza:
71%

Nem. Sosem szavaztam a Fideszre, de Gyurcsányra sem.

Inkább az a kérdés, hogy aki a Fideszre szavaz, az látens pedofil ruszofil kleptomániás-e.

tegnap 17:03
 4/12 anonim ***** válasza:
31%
Én nem vagyok se fideszes, se tiszás, úgyhogy egyikre sem fogok szavazni. Minden politikus ígér fűt fát választás előtt, aztán amikor hatalmon vannak, akkor sz**T se tesznek a nemzetért
tegnap 17:04
 5/12 anonim ***** válasza:
36%

Rákosi: "Aki nincs velünk, az ellenünk van."

Kádár: "Aki nincs ellenünk, az velünk van."

Tiszásdékások: "Aki nincs velünk, az a Fidesszel van."

Tipikus szektás "gondolkodás".

tegnap 17:10
 6/12 anonim ***** válasza:
22%

"A fideszesek ugye a Fideszre szavaznak."

Vagy a Tiszára. Ez a fiókpárt azon fideszesek számára lett létrehozva akik fideszességüket nem merik nyíltan vállalni. Eddig csak a fülke magányában leadott szavazataikkal támogathatták a fideszt, de nem kommentelhettek nagy nyilvánosság előtt, ha titkolni akarták fideszességük.

A fiókpárt létrehozása lehetőséget adott nekik, hogy tiszásként nyilvánuljanak meg.

tegnap 17:12
 7/12 anonim ***** válasza:
58%
Hitgyüli szektásokkal nem lehet mit kezdeni.
tegnap 17:21
 8/12 anonim ***** válasza:
69%

"Ez a fiókpárt azon fideszesek számára lett létrehozva akik fideszességüket nem merik nyíltan vállalni."

A kérdés csak az, hogy akkor miért küzd ilyen vehemensen a Fidesz a Tisza ellen, ha az úgyis csak egy fiókpárt. Miért hisztizel itt te is napok, hetek óta a másfél pipáddal, hogy Magyar Péter poloska meg a többi bullshit, amit a propagandában hallottál. Hiszen örülnöd kéne neki, mert aki a Tiszára szavaz, az a Fideszre szavaz.

Vagy mégsem?

tegnap 17:35
 9/12 anonim ***** válasza:

"Hiszen örülnöd kéne neki, mert aki a Tiszára szavaz, az a Fideszre szavaz.

Vagy mégsem?"

Dehogynem! Ezért fontos, hogy mindannyian a Tisza nevű fiókpártra szavazzunk és megfáradt vezetőnk végre visszavonulhasson Magyar Péter árnyékába!

tegnap 18:38
 10/12 anonim válasza:
Nem vagyok fideszes, sőt. Szerintem nem jó irányba mennek a dolgok. Viszont. MP semmit nem tesz azért, hogy nyerjen - legalábbis látszólag. Ugyan az igaz, hogy a médiumok (tv, rádió) nem az övéi, de ezek nélkül szinte esélytelen nyerni. A vidékiek nagy része a tv-n keresztül kommunikál a világgal, amit ott lát, az van. Azon pedig kizárólag Fidesz propagandát lát. Valószínűleg sok városi fog a Tiszára szavazni, de a vidék - ami sokkal népesebb összességében -, egyértelműen Fidesz párti. Mint mondtam, nem vagyok Fideszes, de a vesztes oldalra sem szeretnék állni. Ha bárhogy is kiderülne, kire szavaztam - arcfelismerő szoftver után ezen sem lepődnék meg-, inkább lássa a vezér hogy a Fideszre szavaztam, a nyertesekre, mintsem a vesztesre. A győztes oldalon állok, bárki is legyen az. Persze ha tévedek, következő választáson a másik győztesre szavazok - akkor is ha az MP.
tegnap 21:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!