Orbán Viktor hogyan tervezi elfoglalni Brüsszelt, ha még a magyar ellenzéket sem tudja?
Most az az új lemez, hogy a Tisza blokkolja az EU pénzeket. De ha annyira nem képes, hogy itthon rendet tegyen, hogyan tervezi elfoglalni az egész Brüsszelt?
Mi lett a húsvéti tisztogatással?

Vannak/voltak ezek a hídfoglalásos tüntetések.
Ott voltam, láttam a tüntetőket, tüntettek a pride betiltása után, aztán meg a gyülekezési törvények módosítása után is.
Közelebbről megnéztem őket, ritmusos táncot jártak. Aztán észre vettem, hogy fura volt az arcuk - mintha kicsit fára emlékeztető textúrája lett volna a bőrüknek. Majd megnéztem mégjobban őket, és azt láttam, hogy cérna van kötve a vállukra, a fejükre és a kezükre. Ekkor felnéztem, és láttam, hogy a cérnák magasról az égből lógnak le, amit egy hatalmas kéz fog és rángat/irányít a felhők fölött. Fogtam egy távcsövet, amivel felnéztem az égre, és maga Orbán Viktor nézett vissza rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!