Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha 2026-ban a Fidesz nyer,...

Ha 2026-ban a Fidesz nyer, maradsz az országban?

Figyelt kérdés

Ha a fidesz nyer családsal, vagy "normálisan", vagy nem mond le, vagy ellehetetleníti a Tiszát, akkor itt maradnál, vagy elhagynád az országot?

Én diplomás vagyok, felsö fokon beszélem az angolt, nem kérdés, hogy már nem lenne értelme maradni!

Te hogy vagy ezzel?

tegnapelőtt 21:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
25%
Mért, hol maradnék máshol?
tegnapelőtt 21:19
 2/12 A kérdező kommentje:
Kérdésre nem lehet kérdéssel válaszolni.
tegnapelőtt 21:26
 3/12 anonim ***** válasza:
17%
Természetesen. Csak akkor gondolkodnék a távozáson, ha nyerne a Tisza.
tegnapelőtt 21:27
 4/12 anonim ***** válasza:
61%

Marad a tököm gyümölcse, az!

Akkor se jönnék vissza, ha más párt venné át az irányítást és tényleg elkezdenék az országot talpra állítani, ez hosszú évekbe, évtizedekbe tartana, hogy kijavítsák azt a sok hibát, amit ez a maffia kormány 15 éve csinál.

Orbán Viktor sokkal rosszabb, mint a tornádó, még az emberek lelkébe is végig gázol.

Már egyébként is készülök kimenni Norvégiába.

Szóval soha ide!

tegnapelőtt 21:27
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Kizárt! Inkább a halál.
tegnapelőtt 21:28
 6/12 anonim ***** válasza:
65%

#4 Norvégiába?

Vigyél légyszi, vezetem a háztartást 😂

tegnapelőtt 21:36
 7/12 anonim ***** válasza:
18%

Nem kell, köszi, fogok ott magamnak jó norvég csajt!😉😁😁👌

tegnapelőtt 21:40
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Maradok, bárki is legyen kormányon. Engem olyan típusú dolgok érdekelnek, tanulmányaim is olyanok, ami ide kötődik. Nem tudnék máshol élni. Nem is valószínű, hogy én máshol jobban tudnék érvényesülni, de amúgy sincs az a pénz, vagy megbecsülés, ami kárpótolna, hogy távol vagyok a várostól, ahol egész életemben éltem, nem beszélhetek alapból az anyanyelvemen stb. Már lett volna lehetőségem menni, most is lenne családi kapcsolatok miatt, de nem megyek sehová amíg rajtam múlik. Aki érti ezt, érti. Aki nem, nem.
tegnapelőtt 22:07
 9/12 anonim ***** válasza:
59%

Diplomás vagyok két nyelvet beszélek, ellenzéki vagyok, de ez az én hazám is, az identitásom része. Nem akarok emigrálni hiába élnék meg kint is. Megértem azt is aki kimegy, de számomra nem annyira fullasztó még itt, hogy ne itthon akarjak boldogulni, és itthonról próbálkozni, támogatni hogy jobb legyen itt élni.

Szerintem az ellenzékből pont a kitartás hiányzik, hogy ki lehessen mondani hogy ha vesztünk is akkor is itt leszünk, akkor is végig dolgozzuk azt a 4 évet is, akkor is megpróbálunk építkezni, megpróbálunk akkor ellenzékből kihangosítani számunkra fontos kérdéseket, és arra kérünk titeket hogy ebben támogassatok minket szavazattal, jelenléttel, vagy akár csak egy magazin előfizetésnyi támogatással. Elv ez a mentalitás lenne a tégláról téglára dolog…

tegnapelőtt 22:09
 10/12 anonim ***** válasza:
37%
Nem, már nézegetjük az országokat B tervnek ha megint a fidesz nyerne. Férjemmel együtt eddig összesen 3 országban éltünk, mindet szerettük, vannak kapcsolataink így biztosan megyünk.
tegnap 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!