A Fideszes morális fölény az, amikor Bede Zsolt rövidgatyában üvöltözik Magyar Péterre a pápa temetésén?
tegnap 20:34
A kérdező szavazást indított:
igen valami ilyesmi
nem, ennél még lejjebb van
6 szavazat
4/10 anonim 

válasza:

Remélem most már látják a keresztény fideszesek, mennyire is valós a kormányuk kereszténysége... aki ilyet megtesz Isten házában, egy gyászmise közben, az ne jelenjen meg egy magát istenfélőnek mondó párt égisze alatt.
5/10 anonim 

válasza:

Semmi extra, fideszes színvonal. Nincs itt semmi látnivaló.
7/10 A kérdező kommentje:
Én tényleg nem tudom elhinni még egy Menczer Tamás akciója után sem, hogy egy ilyen idiótákat képesek egy ilyen szent eseményen ráugrasztani az ellenfelükre. Ezektől tényleg kitelik bármi. Semmit nem tisztelnek egyszerűen, a saját állítólagos értékrendjüket sem.
tegnap 21:09
8/10 anonim 

válasza:

A Fideszre már csak az agresszió jellemző az év eleje óta.
Hogy Achim Lauritzent idézzem a Guldenburgokból, amikor Evelyn olaszországi divatbemutatójában botrányt rendezett...
"Agressione!!! Agressione!!!"
9/10 anonim 

válasza:

Azt azért ne felejtsük el, hogy egyedül MP tálalásában ismerjük a történteket... a kevesebb néha több, ez jutott eszembe, a sztorit olvasva.
(Nem, nem vagyok fidesz szavazó)
10/10 A kérdező kommentje:
9: már kirakta Bede is a maga verzióját. Szerinte ő nem kiabált, csak a szertartás után. :D
tegnap 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!