Több helyen olvastam, hogy a nyugdijasok kapnak Husvétra 40 ezer forintot. Ez igaz lehet?
Figyelt kérdés
ápr. 18. 09:48
1/11 anonim 

válasza:

A locsolkodó nyugdíjas bácsik kapnak a meglocsolt néniktől.
3/11 anonim 

válasza:

Ha lenne is ilyen, az majd közvetlenül a választás előtt tennék. Az aranyhal memóriájú magyarok amúgy is elfelejtenék, hogy mi történt egy éve.
4/11 A kérdező kommentje:
Ha beütöd a Gogliba, hogy nyugdijasok 40 ezer forintja, akkor van rá sok találat, személyesen Nagy Márton is igérte Husvétra. Különben köszi a humoristák válaszait.
ápr. 18. 09:59
5/11 anonim 

válasza:

Majd akkor hiszem el 0rb@nnak ha a kezembe lesz, addig ezt is berakom a hazugságai közzé. :))))))
6/11 anonim 

válasza:

8/11 anonim 

válasza:

Igaz, sőt én 100 ezret kaptam, hogy vásároljak be, ami a listán szerepel. Igaz, a 100 ezre a nejem adta.
9/11 anonim 

válasza:

Nyugdíjas vagyok, nem kaptam. Mivel ebben a hónapban 12-e bankszüneti napra, szombatra esett, ezért 11-én hajnalban írták jóvá a számlámon a nyugdíjamat. A szokásos havi összeget utalták.
Mivel a mai nappal kezdődően, húsvét hétfővel bezárólag bankszüneti napok lesznek, ha utalnának is, csak húsvét után írnák jóvá a számlámon. Így, teljességgel biztos, hogy nem kapok húsvétra egyetlen többlet forintot sem.
10/11 anonim 

válasza:

Az nem támogatás, hanem nyugdíjkorrekció, amire törvény kötelezi a kormányt, és amire azért van szükség, mert szándékosan alultervezték az inflációt, hogy a nyugydíjasok majdnem egész évben kamatmentesen hitelezzék az államot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!