Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Több helyen olvastam, hogy a...

Több helyen olvastam, hogy a nyugdijasok kapnak Husvétra 40 ezer forintot. Ez igaz lehet?

Figyelt kérdés

ápr. 18. 09:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
A locsolkodó nyugdíjas bácsik kapnak a meglocsolt néniktől.
ápr. 18. 09:51
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
Ez is valami fideszes kamu hír.
ápr. 18. 09:52
 3/11 anonim ***** válasza:
14%
Ha lenne is ilyen, az majd közvetlenül a választás előtt tennék. Az aranyhal memóriájú magyarok amúgy is elfelejtenék, hogy mi történt egy éve.
ápr. 18. 09:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Ha beütöd a Gogliba, hogy nyugdijasok 40 ezer forintja, akkor van rá sok találat, személyesen Nagy Márton is igérte Husvétra. Különben köszi a humoristák válaszait.
ápr. 18. 09:59
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
Majd akkor hiszem el 0rb@nnak ha a kezembe lesz, addig ezt is berakom a hazugságai közzé. :))))))
ápr. 18. 10:02
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

Már november lett belőle.

[link]

Ha lesz egyáltalán, ez a 40 ezres támogatás ugyanis már tavaly is felmerült.

[link]

ápr. 18. 10:10
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem!

Orbán r nagycsaládosba ad csak!

ápr. 18. 10:37
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Igaz, sőt én 100 ezret kaptam, hogy vásároljak be, ami a listán szerepel. Igaz, a 100 ezre a nejem adta.
ápr. 18. 11:22
 9/11 anonim ***** válasza:
74%

Nyugdíjas vagyok, nem kaptam. Mivel ebben a hónapban 12-e bankszüneti napra, szombatra esett, ezért 11-én hajnalban írták jóvá a számlámon a nyugdíjamat. A szokásos havi összeget utalták.

Mivel a mai nappal kezdődően, húsvét hétfővel bezárólag bankszüneti napok lesznek, ha utalnának is, csak húsvét után írnák jóvá a számlámon. Így, teljességgel biztos, hogy nem kapok húsvétra egyetlen többlet forintot sem.

ápr. 18. 12:17
 10/11 anonim ***** válasza:
25%

Az nem támogatás, hanem nyugdíjkorrekció, amire törvény kötelezi a kormányt, és amire azért van szükség, mert szándékosan alultervezték az inflációt, hogy a nyugydíjasok majdnem egész évben kamatmentesen hitelezzék az államot.

ápr. 21. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!