Nagyot csalódtatok a Tisza pártban Kollár Kinga beszéde miatt? Innentől kezdve csak is a Mi Hazánk Mozgalom.

Nem értem miért kellett volna csalódni.
Semmivel sem vagyok előbbre azzal a pénzzel amit idead brüsszel és orbán rögtön átutalja lölő számlájára. Akkor inkább maradjon brüsszelben a pénz.

1-es,
sokkal kevésbé unalmas, minthogy napi szinten kérdezik meg, hogy a Mi Hazánk az tényleg a Fidesz fiók/szatelit pártja-e vagy sem. Felsorolva UGYANAZOKAT a ctrl+C ctrl+V típusú "érveket" és "bizonyítékokat"... 🙃🙃
Amint kiderült, hogy Dávid Dóra a Tisza EP lista elején van, már egyből tudtam, hogy mit fog képviselni a Tisza, de azt hittem, hogy a 2026-os választásokig azért burkoltabban fognak hazát árulni... Most Kollár Kinga csak kiterítette a Tisza lapjait, tisztázta a Tisza valódi értékrendjét, álláspontját.
Én eddig is a Mi Hazánkra szavaztam. 2020 óta követem őket, eddig még nem okoztak negatív meglepetést nekem- főleg nem ilyen Kollár Kinga szintűt.

#8.: Én is a MHM-ra fogok szavazni, ahogy legutóbb is tettem. Csakis ők a valódi hazafias párt, amely a legmesszebbmenőkig kiáll mindenhol a magyar érdekekért.
Rendet, közbiztonságot, patrióta gazdaságpolitikát valamint Kárpát-medencei összmagyarságban gondolkodó és értük cselekvő valódi magyar vezetést akarok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!