Magyar Péter politikakommunikációban is egy teljesen újfajta színt hozott a közéletbe, ami a korábbi ellenzéki pártok körében ismeretlen volt?

Csak az a baj, hogyha face-en egy rossz szót is szolnál róla vagy a Tiszáról, elég hamar letiltanak.
Ez lenne a szólás szabadság?
Na, amióta engem letiltott, mert fel mertem tenni a kérdést, hogy "Mi az igazság a Dunába dobott telefonról?" na azóta tudom, hogy az, ami következik, ha ez a fickó hatalomra kerül, az elég kemény cenzúra lesz.
A Viktornak is van facebook-ja. Igazi dühöngő fal a fidesz oldala. Ott nem tiltanak le, legfeljebb kő kemény trágárkodások miatt.
Ezen kellene elgondolkodni.
Aki nem hiszi, hogy igazat írok, menjen és nyugodtan próbálja ki! Meglátjátok magatok is, hogy ez a fickó ilyen.

"Csak az a baj, hogyha face-en egy rossz szót is szolnál róla vagy a Tiszáról, elég hamar letiltanak."
Fideszes oldalak tucatjáról tiltottak le úgy, hogy rossz szót sem írtam, csak kérdéztem valamit. Orbán oldalán kívül mindenhol ez van. "Ez lenne a szólás szabadság?"

Igen, annyira újfajta, hogy a számára szavazatot nemhozó témákat, nem meri szóra sem ejteni.
Erről a klasszikus, Sir Robin, bátran elfutott jut eszembe.

2, ha az egyik nem bir el semmiféle kritikát az jogalapod ad arra, hogy a másik is tök jól teszi, ha nem bir el semmiféle kritikát?
Úgy akar a Tisza jobb lenni, hogy tök ugyanolyan?

"ha az egyik nem bir el semmiféle kritikát az jogalapod ad arra, hogy a másik is tök jól teszi, ha nem bir el semmiféle kritikát?"
Próbálsz valami baromságot a számba adni, hogy aztán "ügyesen" megcáfold, holott én csak arra reagáltam, hogy "bezzeg a Fidesznél nem ez van". Mert de, ez van.
Sőt, MSZP-nél stb. ez van. Képviselők közül - szigorúan szubjektív tapasztalat - talán Szabó Timea, Donáth Anna az, akinek az oldalán nem ez folyik.
2) szerintem a Kubatov listán rajta van a profilneved és amiatt tiltottak.
A legviccesebb az egeszben mikor egy DK-s politikus falán orjongott egy oregaszsony h o vilageleteben DK-s volt es most megis letiltottak xd

7, nem adok a szádba semmit.
A kettősmércére hivom fel a figyelmet, ami most már folyamatos.
Amivel 0rbánt támadták eddig, és ma, az tökre megengedett Magyar Péternek.

"nem adok a szádba semmit."
Szóval először számon kérsz rajtam valamit, amit nem állítottam, aztán hazudsz.
Sehol nem írtam, hogy elfogadható lenne a tiltás.
De Te azt hazudod, hogy így tettem.
Vagy csak képtelen vagy kontextusban értelmezni szöveget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!