Magyarországon mekkora a munkanélküliség?
10.
nézegettem ezeket a facebook oldalakat és nem csak ilyen marketing a munkák vannak, mindenféle munkát találtam nem egy facebook csoport van hanem van vagy nyolc amit átnéztem gondolom te egybe belenéztél aztán nem tetszett.
amúgy milyen munkát keresel?

11
Egy ideje napi szinten nézem a legnagyobb helyi csoportot meg egy olyat, ami országos irodai munkákat kínálna, mellettük néha más csoportokat is. A helyiben legtöbbször hideg hívásra vagy takarításra keresnek embert, esetleg szakácsot, felszolgálót meg van pár egyéb, és vannak a keresők. Jelentkeztem már ott munkára a megadott címen, válasz se jött. A másikban mostanság inkább keresők vannak, mint hirdetők, és többen panaszkodnak, hogy hiába jelentkeznek, nem reagálnak a hirdetők, vagy kiderül mlm, ügynöki a munka.
12.
"esetleg szakácsot, felszolgálót meg van pár egyéb"
És az nem.munka?

14
Azokkal sajnos nem tudok mit kezdeni, mert egyik sem a végzettségem. Hiába jelentkeznék, mert ez a választék, szerinted egyáltalán vissza is jeleznének, ha olyan helyről sem válaszolnak, amihez végzettségem és tapasztalatom van?

15.
És ? rajtad kívül más álláskeresők szerinted nem léteznek? vagy mi ?az is állás amit hirdetnek arra se jelentkezik senki mert tele vannak melóval

18
Mindenki a saját szemszögéből nézi a dolgot, és nem mindig egyezik a kereslet a kínálattal. Számomra nem relevánsak azok a hirdetések, mert nem tudok rá jelentkezni, így én azt látom, hogy kevés a hirdetés, ami nekem jó lenne, másnak meg pont az a jó, amit jelenleg hirdetnek, ő meg azzal nem tudna mit kezdeni, amiben én szeretnék dolgozni. Azt meg nem tudjuk hányan jelentkeznek 1-1 hirdetésre. Az egyik csoportban tiltva van a hozzászólás, a másikban, van hogy 50-en is odakommentelnek, hogy írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!