Hogyan változott a pártpreferenciád az elmúlt hónapokban?

Amióta létezik a Momentum, ők képviselik az én liberális értékeimet.
Egy igazi liberális mindig a mérleg nyelve minden demokráciában, ezért most kizárólag a rendszerváltás miatt, félreteszem minden fenntartásomat és ellenérzésemet Magyar Péterrel és a Tiszával szemben, és rájuk fogok szavazni, hogy Magyarország megszabadulhasson ettől a mocskos nacionalista maffiózó bagázstól, és esélye legyen ismét felépíteni egy jól működő európai demokráciát, egy igazságos adózási, újraelosztási, és szociális rendszerrel, és egy jóléti állam megteremtéséért dolgozó becsületes politikummal.
Tudom, sokaknak ez idegenül hangozhat, de ha erre sok európai és skandináv ország képes volt, akkor Magyarország is képes rá.

8:
Én is a Momentumot támogatom, viszont még nem döntöttem el, hogyan fogok szavazni, de
- ha lesz Momentum-lista, akkor mindenképp rájuk
- ha lesz helyi jelölt, akkor valószínűleg rá
- he nem lesz helyben momentumos jelölt, akkor a tiszásra.
Ne feledd, kétszer szavazol: egy egyéni jelöltre és egy listára.

9-es
Már nem első szavazó vagyok, ez lesz a harmadik.
Szerintem a Momentum ugyanazt fogja csinálni, mint a Kétfarkúak, nem fogja gátolni sem aktívan, sem passzívan a Tisza Párt rendszerváltási törekvéseit (éppen tegnap láttam a pártigazgatójukkal készült podcastot).
Nagy kérdés, hogy lesz-e Momentum-lista (szerintem nem), de abban bízom, hogy a helyi Momentumos jelöltre cserébe nem fog indítani senkit a Tisza (a DK fog, ezt már a köcsög Gyurcsány nyilvánvalóvá tette).
Egyébként én is úgy tervezek szavazni, ahogy te, és én ezt teljesen korrektnek tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!