Lenne igény normális pártokra, akik sem balos woke-osok, sem jobbos konteósok?
Akiknek nem a Pride a fontos, az antifa, az osztályharc, a kisebbségek, a fehér szupremácia, Ukrajna imádása, Putyin transzneműként ábrazolása, de
Nem is az incelség, konteó, cionizmus, kereszténység, álnemzetiség, neokonzervativizmus, Izrael imádása, korrupció, a nemzet megvédése kitalált veszélyektől, szabadságharc, hanem
Egy harmadik, középső út, aki nem baromságokkal foglalkozik, hanem az emberek megélhetésével, fizetéssel, gazdasággal, egészségüggyel, betegségmegelőzéssel, jó utakkal, közbiztonsággal, meg ilyenekkel. (Ilyesminek tűnhet most a Tisza, MH.)

Mi Hazánk, mint harmadik utas? A hobbinácik? Épületes nagy troll vagy.. 😅😅😆 Egyébként nekem ebből az egész rizsából az jön le, hogy te mindenkinél is különbnek tartod magad, illetve különlegesnek, és egyedinek érzed magad.
Te a jobb, és baloldal általad VÉLT negatív dolgait szedted össze, de az írásodból látszik, hogy fingod sics az egészhez.. Vágyvezérelt gondolkodásnak hívják...
Te ilyen kis meg nem értettke vagy, legalábbis nekem olyannak tűnsz, aki a kifogásokat keresi állandóan, és nagyon unikálisnak akarja előadni magát, pedig csak egy tucatember vagy te is..

4# "Aki nem baromságokkal foglalkozik, hanem az emberek megélhetésével, fizetéssel, gazdasággal, egészségüggyel, betegségmegelőzéssel, jó utakkal, közbiztonsággal, meg ilyenekkel."
Egyrészt ezek nem baromságok, másrészt miért nem lehet a kettőt együtt? Nagyon lesarkítod. Fejlett gazdaság, egészségügy, jó utak, közbiztonság. Ezek rendben is volnának. De nekem liberálisként például fontosak az emberi jogok, a szegények, kisebbségek védelme. Kitalálom: neked ezek gumicsontok. Az emberi jogok. Elég baj az... Egyébként a konzervativizmust sem vetem el az egészet, pl a vallásnak lehet közösségteremtő szerepe, nemzeti értékek is fontosan, persze nem túltolva azt náci üzemmódban. Úgy adod elő a jobb, és baloldalt, mintha mindkettőnek csak rossz dolgai lennének, ezeket fel is nagyítod, az érdemeit letagadod, magadat pedig ezáltal felsőbbrendűnek próbálod beállítani, hogy te meghaladod ezeket. Hogy olyan különcnek akarsz tűnni, hogy már nagyon. Én nagyon így látom..

8# Tehát ha jól értem, neked az emberi jogok, a demokrácia, a szólás, -és gyülekezési szabadság nem számítanak.. Csak megjegyzem, ha nem lenne szólásszabadság, akkor ezeket a sorokat se tudnád most itt leírni, mert elvinne a fekete autó. Nem a Prideon van a hangsúly, hanem hogy a kormány egy alapjogot csorbít meg, vesz el az emberektől, a gyülekezési jogot.
Te lennél a legjobban felháborodva, ha a kitörés napját nem lehetne "megünnepelni". Szóval nem, nincs ilyen, hogy fontosabb. Nincs sorrend. Egy demokrata nem mondhat ilyet, hogy fontosabb. Nekem a gazdaság ugyanolyan fontos, mint a szabadság, meg az emberi jogok. Durva, hogy egyesek önként dalolva lemondanának az emberi jogaikról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!