Mostanában a Fidesz népünnepélyeken miért olyan szerény jelenlét? Úgy kellett buszoztatni március 15-ére is Orbán beszédére az embereket?
Figyelt kérdés
márc. 27. 13:51
1/9 anonim 

válasza:

Eddig is mentek busszal vidékről Budapestre, ez évek óta fáj nektek, emésszétek meg végre.
2/9 anonim 

válasza:

Mert aki szeret gyűlésekre járni most inkább a Tiszáéra ment.
3/9 anonim 

válasza:

Mert a kutyát nem érdekli a FideSS beszéde. A saját hívei túl lusták, túl alkoholisták, örülnek, hogy otthon ihatnak amíg fel nem újítják a kocsmát.
Akik ott voltak azok nagy része is csak azért ment, mert így kapott fél nap ingyen városnézést. Nekik ez olyan mint értelmes embernek egy hét nyaralás.
6/9 anonim 

válasza:

Harcosok klubja felkészül minden platformon alamizsnáért tolni a puttonyos propagandáját :D a kutya nem kíváncsi elmebeteg komcsi vikire már, csak a legdurvábban agymosott közeg. Újra kéne nyitni lipótmezőt azoknak akik szerint tényleg jó irányba halad ez az ország, mert ez már durva hogy valaki még mindig megeszi.
7/9 anonim 

válasza:

Én sose jártam ilyenekre, de szavazni mindig elmegyek. 😉
8/9 anonim 

válasza:

A vidékiek kaptak 20 ezret, + kaja, + hazafelé sör.
Megnézhették ingyen az Országház egy részt.
És ezért meg kellett hallgatniuk Orbán ünnepi gyűlöletbeszédét!
9/9 anonim 

válasza:

8. Akkor legközelebbi én is oda megyek. Petitől csak hagymát kaptunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!