A Fideszeseket nem zavarja hogy az Eu-ban magyarországon a legmagasabb az infláció?

A kérdés úgy lehetett volna talán lényegretörőbb, ha egy kis szócskával több kerül bele:
"A Fideszeseket nem zavarja hogy az Eu-ban ismét Magyarországon a legmagasabb az infláció?"

Nem, mert közben Németországban éhenfagytak, Franciaországban megeszik a franciákat a migrik, és mindenhol sokkal nagyobb az infláció, csak soros mondja hogy itt a legmagasabb.
Ezt hiszik

"Az EU-t nagybetűvel írod, Magyarországot pedig kicsivel? Le se tagadhatnád, hogy melyik alomból származol."
Huh, látom fogást találtál a kérdésen. Igazad van, poloska vagyok...
Igen, nyilván valóan direkt írtam kisbetűvel.....ezt nem lehet eltéveszteni. :D Szörnyű bűnt követtem el.

"Amúgy a kérdés hazugság, pl tavaly Romániában magasabb volt az infláció (5,1%), mint Magyarországon (3,7%)"
Az tavaly volt, de ha jól tudom, most meg már idén van, nem tavaly. Javíts ki kérlek, ha tévednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!