Szerintetek miért nincs igény a Mi hazánk pártra Magyarországon?

Én azt nem értem aki mindenáron fideszes szavazó és nem áll át a valódi nemzeti oldalra (TISZA) az miért nem a mi hazánkat választja (???).
Ezen már én is gondolkodtam.
A fidesz-nek egy 0%-os pártnak kéne lennie hiszen a mi hazánk hasonlóan radikálisan gondolkodik a legtöbb dologban mint a fidesz és el nem tudom képzelni miert választja mégis valaki a fidesz a mi hazánk helyett

Én úgy látom, hogy van igény rájuk.
Tehát bekerültek a parlamentbe, és csupán 6 fővel vannak jelen, de így is elértek csomó dolgot.
Legutóbb egyszerűen olyan nagyon le akarták váltani a kormányt, hogy ezért nem tudtak több teret nyerni.
Ezúttal lesz egy Tisza, aki szorongatná őket, de nagyon sokan úgy vannak ezzel, hogy undoruk van, ha a Tisza vagy a Fidesz szóba kerül.
Ez egy nagyon mocskos szájkarate, ami e két párt között megy pont a Mi hazánk Mozgalmat erősíti meg.
Itt az elkövetkezendő évben még, ha nem is lesznek nagy számmal, könnyen a mérleg nyelvét jelenthetik majd, mint egykoron a Jobbik.
És van igény a politikájukra.
Én biztosan rájuk szavazok, mert csalódtam a Fideszben is, nem elég merészek, hogy kényeges változást érhessenek el. Magyar Péterből pedig a szaros gatyája után ábrándúltam ki. De azóta még inkább elhiteltelenítette magát a sorozatos magyarázkodásával.
A Mi Hazánk pedig teszi a dolgát, egyre-másra dobálja a javaslatokat és némelyeket elfogadják, amelyek hasznosak. Ezen túlmenően kemény kritikákat és visszajelzéseket adnak a kormánypártnak is, de asszertív módon, nem úgy, mint a Momentum. Mintha az ördög szállta volna meg azokat a srácokat.
Szerintem a legjobb választás a MiHazánk.

Szerintem két dolog miatt nincs rájuk valódi igény:
1. A legtöbb ember nem gondolkozik annyira szélsőségesen, mint ők. Könyvdarálás, stb, a legtöbb embernek kínos vagy ijesztő.
2. Komolytalanok. Látszik, hogy nem igazán értenek semmihez, pár hangzatos konteót ismételgetnek, de mindenki számára nyilvánvaló, hogy képtelenek lennének egy országot irányítani.

"Magyar Péterből pedig a szaros gatyája után ábrándúltam ki"
Pedig akkor egy fideszes provokátor fossintott a nadrágjába.

Amellett, hogy túl szélsőségesek és ilyen megmozdulásaik is vannak, komolytalanok.
- Állandó konteózásokban vannak (pl. "durván lekorlátoznak bennünket a médiában" - ordas nagy hazugság)
- Tolják a fidesz szekerét (az nem mentség, hogy "ügyek mentén szavazunk" fidesz nem szokott úgy adni, hogy ne legyen benne valami kisbetűs sz*rság, ami miatt kuka az egész).
- Egyáltalán nincs kormányváltásra elképzelésük (van egy eszement programjuk, aminek se eleje, se vége és a közepén is csak kaki foltok vannak)
- Nincs szaktudás, szakértelem (olyannyira, hogy még egy egyetemet sem tudott a kedves pártvezető befejezni...)
- A "programjuk" és az "ideológiájuk" feudál-kommunista, amire épeszű embernek nincs szüksége, inkább elfordul az ilyen eszméktől
- Ugyanazt a megosztottságot és gyűlöletkeltés másolják vagy maguktól csinálják, amit a fidesz is
Összegezve inkább magyarellenes a megmozdulásuk, még akkor is, ha néha van jó gondolatmenetük de a kivitelezés általában borzalmas. Ezek egy része minden más pártra is igaz de ők valahogy összegyűjtik az összes h*lyeséget egyben és azt hivatottak képviselni. A "hazaszeretet" meg a magyar érdekek képviselete nem ebből kéne álljon, amiket ők csinálnak.
(Független vagyok, nem érdekel a Tisza, se DK, se más - követem az MHM-et, egy időben érdekesnek tűntek de hamar kiábrándító lett, amit folytatnak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!