Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek miért nincs igény...

Szerintetek miért nincs igény a Mi hazánk pártra Magyarországon?

Figyelt kérdés
És most nem olyan válaszokat akarok hogy "jáj mert naczik, jaj mert fasiszták". Törvényileg fasiszta párt nem is létezhet, ma Magyarországon. Csak divat ilyeneket mondani. Oké rendben azt elfogadom, hogy szélső jobboldaliak és akkor talán erre nincs szükség. Vagy lehet a szélsőjobbra van. De az mhm-re nincs (?). Csak azért kérdezem, mert egy ideje követem a párt és Toro munkásságát. És annak ellenére hogy Toronak van a legtöbb követője yt-n, valahogy az időközi választásokon nem igen értek el valós csúcs eredményt. Pedig maguk a kampányok, sőt az mhm kampánya nem rossz gondolatokat tartalmaz: pl kórházak felújítása, föld osztás stb. Rendben hogy ígéretni mindent is lehet, de igazából ha nem merülnek egyszer se "hatalomra" nincs is sok esélyük, tenni valamit.
márc. 23. 20:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%

Én azt nem értem aki mindenáron fideszes szavazó és nem áll át a valódi nemzeti oldalra (TISZA) az miért nem a mi hazánkat választja (???).

Ezen már én is gondolkodtam.

A fidesz-nek egy 0%-os pártnak kéne lennie hiszen a mi hazánk hasonlóan radikálisan gondolkodik a legtöbb dologban mint a fidesz és el nem tudom képzelni miert választja mégis valaki a fidesz a mi hazánk helyett

márc. 23. 20:58
 2/21 A kérdező kommentje:
Igen 1-es. Ez is egy érdekes nézőpont
márc. 23. 21:01
 3/21 anonim ***** válasza:
58%

Én úgy látom, hogy van igény rájuk.

Tehát bekerültek a parlamentbe, és csupán 6 fővel vannak jelen, de így is elértek csomó dolgot.

Legutóbb egyszerűen olyan nagyon le akarták váltani a kormányt, hogy ezért nem tudtak több teret nyerni.

Ezúttal lesz egy Tisza, aki szorongatná őket, de nagyon sokan úgy vannak ezzel, hogy undoruk van, ha a Tisza vagy a Fidesz szóba kerül.

Ez egy nagyon mocskos szájkarate, ami e két párt között megy pont a Mi hazánk Mozgalmat erősíti meg.

Itt az elkövetkezendő évben még, ha nem is lesznek nagy számmal, könnyen a mérleg nyelvét jelenthetik majd, mint egykoron a Jobbik.

És van igény a politikájukra.

Én biztosan rájuk szavazok, mert csalódtam a Fideszben is, nem elég merészek, hogy kényeges változást érhessenek el. Magyar Péterből pedig a szaros gatyája után ábrándúltam ki. De azóta még inkább elhiteltelenítette magát a sorozatos magyarázkodásával.

A Mi Hazánk pedig teszi a dolgát, egyre-másra dobálja a javaslatokat és némelyeket elfogadják, amelyek hasznosak. Ezen túlmenően kemény kritikákat és visszajelzéseket adnak a kormánypártnak is, de asszertív módon, nem úgy, mint a Momentum. Mintha az ördög szállta volna meg azokat a srácokat.

Szerintem a legjobb választás a MiHazánk.

márc. 23. 21:03
 4/21 anonim ***** válasza:
59%
Na egyes én pont ezt teszem! Fidesztől a Mihazánkba menekítem a reményem.
márc. 23. 21:04
 5/21 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem két dolog miatt nincs rájuk valódi igény:

1. A legtöbb ember nem gondolkozik annyira szélsőségesen, mint ők. Könyvdarálás, stb, a legtöbb embernek kínos vagy ijesztő.

2. Komolytalanok. Látszik, hogy nem igazán értenek semmihez, pár hangzatos konteót ismételgetnek, de mindenki számára nyilvánvaló, hogy képtelenek lennének egy országot irányítani.

márc. 23. 21:19
 6/21 anonim ***** válasza:
38%
Egyedül rájuk van igénye minden magyar embernek, férfinak és nőnek.
márc. 23. 21:24
 7/21 anonim ***** válasza:
34%

"Magyar Péterből pedig a szaros gatyája után ábrándúltam ki"

Pedig akkor egy fideszes provokátor fossintott a nadrágjába.

márc. 23. 21:26
 8/21 anonim ***** válasza:
43%
Mert nácik, konteósok.
márc. 23. 21:32
 9/21 anonim ***** válasza:
61%
A válasz az, hogy van két náci párt az országban, akik egyre szélsőségesebb megnyilvánulásokkal versenyeznek egymással a náci szavazokért, és a fidesz jobb ebben.
márc. 23. 21:32
 10/21 anonim ***** válasza:
45%

Amellett, hogy túl szélsőségesek és ilyen megmozdulásaik is vannak, komolytalanok.

- Állandó konteózásokban vannak (pl. "durván lekorlátoznak bennünket a médiában" - ordas nagy hazugság)

- Tolják a fidesz szekerét (az nem mentség, hogy "ügyek mentén szavazunk" fidesz nem szokott úgy adni, hogy ne legyen benne valami kisbetűs sz*rság, ami miatt kuka az egész).

- Egyáltalán nincs kormányváltásra elképzelésük (van egy eszement programjuk, aminek se eleje, se vége és a közepén is csak kaki foltok vannak)

- Nincs szaktudás, szakértelem (olyannyira, hogy még egy egyetemet sem tudott a kedves pártvezető befejezni...)

- A "programjuk" és az "ideológiájuk" feudál-kommunista, amire épeszű embernek nincs szüksége, inkább elfordul az ilyen eszméktől

- Ugyanazt a megosztottságot és gyűlöletkeltés másolják vagy maguktól csinálják, amit a fidesz is

Összegezve inkább magyarellenes a megmozdulásuk, még akkor is, ha néha van jó gondolatmenetük de a kivitelezés általában borzalmas. Ezek egy része minden más pártra is igaz de ők valahogy összegyűjtik az összes h*lyeséget egyben és azt hivatottak képviselni. A "hazaszeretet" meg a magyar érdekek képviselete nem ebből kéne álljon, amiket ők csinálnak.

(Független vagyok, nem érdekel a Tisza, se DK, se más - követem az MHM-et, egy időben érdekesnek tűntek de hamar kiábrándító lett, amit folytatnak.)

márc. 23. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!