Végre a fővárosi romákkal is foglalkozik a Mi Hazánk?
Mindenek előtt: Én cigány származású vagyok, nehéz körülmények közül törtem fel a tisztességes sorba!
Mostanában több videó is volt a youtubon, például ez a legutóbbi a témában. Kb. senki sem foglalkozik ezzela kérdéssel évek óta csak ez a párt.
Mi itt borsodban ismerjük már a témát, többször járt itt Torockai és a MiHazánk emberei, ők szeretnék a rendes, normális romák életét jobbá tenni azzal hogy azokkal szemben fellépnek keményen, akik miatt minket egy kalap alá vesznek és elítélnek.
Szerencsére a hozzászlásokból látni számtala korábbi videó alatt, hogy nagyobb városokba élő romák is tucatjával támogatják a Mi Hazánkat, hangsúlyozom akik dolgoznak mint én és a családom is.

Én felig vagyok cigany szarmazasu apukam utjan. Nrkem is elegem van abbol, hogy a sajat falunkban beszologatnak nekunk a tobbiek amiert mi dolgozunk evek ota folyamatosan......
De még elkoltozni nem tudunk nincs meg hozza eleg penz....
Ha valakinek van ideje nézze meg miről beszélek.
www.youtube.com/watch?v=KsYRpjeI31k
www.youtube.com/watch?v=ARn1kahbjF0

4-es, igen ez a parlamenti felszólalásos videókban is sokszor látható. Az Apáti István is szokta mondani, hogy eszük ágában sincsen származás alapján ítélkezni, van rossz ember meg jó ember, bűnöző és tisztességes...
Az más kérdés, hogy különböző okokból (mélyszegénység , tanulatlanság stb.) köztünk cigányok között nagyobb az aránya sajnos sokkal a bűnözői létnek, de pont ezért kell tenni ellene szerintem is, nem a szőnyeg alá seperni.
Pont olvastam valahol, hogy több városban is vannak cigány származású emberek a MI Hazánk helyi irodáiban, én örülök neki, ők látják át igazán a saját problémánkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!