Miért zavarja a fideszt és egyes embereket a pride, akiknek nem tetszik az ne menjen oda ne vigye oda a gyerekeit?

Már nem zavarja őket, hiszen betiltották.
Más nyomora az ő boldogságuk.

csökken a népszerűsége és azt gondolja, h a narancs károsultatkat egy kisebbség elleni gyűlölet keltésel vissza tudja szerezni.
Mint Hitler...

Én nem vagyok érintett szerencsére,de én nem értek egyet a tiltással,hiszen úgy is meg lesz rendezve,valószínűleg rekordszámú résztvevővel.Több 10 ezres tömeggel mit tud majd kezdeni a rendőrség? Semmit sem.Meg Orbán megígérte ,hogy a rendőrök nem verik szét a vonulást,csak bünti lesz.Azt meg vállalni fogják a résztvevők,vesznek fel egy maszkot ,és senki nem ismeri fel őket.
Ha még is után a uniós bíróságom perelhetik a magyar államot,és tuti ,hogy nekik adnak majd igazat.mert a gyülekezési jog egy alapjog az unióban.Utána egy csomó kártérítést kell majd fizetni adófizetői pénzekből.
15 évig miért nem zavarta őket ez?Nagyon átlátszó dolog ez.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!