Gyülekezési alapjog korlátozása valóban már diktatúra?

"Eddig azon hisztiztetek, hogy nincs gyermekvédelem."
Attól, hogy valamit beleírnak a gyermekvédelmi törvénybe, még nem fogja a gyerekeket védeni.
Ennyi erővel írjuk egy "Boldogság törvényt", rakjuk tele olyannal pl., hogy mindenkinek keddenként kötelező hózentrógert hordnaia, aki meg ezt ellenzi, az a boldogság ellen van?
A gyermekvédelminek csúfolt sz*r, egy homofób förtelem, ami arra a hazug narratívára épül, hogy a melegek célja minél több gyereket megrontani, hogy a saját közösségükhöz csatolják.

"Azért baj, mert mert ezt önkényesen BÁRMIRE ráhúzhatják."
Nem tudják bármire ráhúzni önkényesen. Ezért vannak jogszabályok.

"Attól, hogy valamit beleírnak a gyermekvédelmi törvénybe, még nem fogja a gyerekeket védeni."
Azt, hogy betiltják a szexuális jellegű felvonulásokat például Pride, az igenis jó gyermekvédelem. Fene akarja, hogy 8 éves gyermekem félmeztelen buz1kat lásson felvonulni.

#13.
Csak Te nem szeretnéd, hogyha véletlenül ilyenbe futsz a családoddal, magyarászkodnod kelljen az asszonynak, hogy most mire föl' ez a példátlan erekció így a semmiből, amikor évek óta nem tudtok összehozni egy gyereket. Pedig az a jó magyar, amelyik szül!

"Fene akarja, hogy 8 éves gyermekem félmeztelen buz1kat lásson felvonulni."
Akkor ne vidd oda... ilyen k*rva egyszerű.
Ha erre nem vagy képes, ne vállalj gyereket, de ne más jogát korlátozd.
A Pride meg nem szexuális jellegű felvonulás. Értem, hogy fideszses vagy, de két hazugság közé néha elfér egy igaz mondat.

"A Pride meg nem szexuális jellegű felvonulás. "
Ezen jót nevettem.
"Értem, hogy fideszses vagy"
És mekkorát tévedsz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!