Orbán Viktor mai beszédje még egy lépés a kommunizmus felé? Ennyire fél a Tiszától és a több millió embertől?
Figyelt kérdés
ma 17:54
A kérdező szavazást indított:
Igen, félti a 10.000 milliárd ellopott vagyont és a szabadságát ezért agresszív
Nem, csak kicsit összevissza beszélt ma
20 szavazat
2/10 A kérdező kommentje:
Orbán az őrültség jeleit mutatja véleményem szerint ami ma nagyon látszódott
ma 17:59
3/10 anonim 

válasza:

Amúgy tényleg úgy beszélt egyfolytába mint egy beteg paranoid kommunista aki hangokat hall és skizofrén. Szerintem kezd szétcsúszni az elméje, egyre jobban látszik hogy orvosi eset. Ami ezzel a legnagyobb gond hogy a híveiből is ilyen embert csinált.
4/10 anonim 

válasza:

Nem “lépett” semmit a “kommunizmus felé”.
Gondolom Orbán beszéde helyett valami Rákosi beszédet néztél.
5/10 anonim 

válasza:

Vicces, amikor patriótákról meg független nemzetekről beszél a senkiházi, miközben araboknak, kínaiaknak, oroszoknak, bárkinek kiárusítja az országot.
Vicces, hogy egy hazaáruló mond beszédet a hazáról.
6/10 anonim 

válasza:

#5 Az is vicces hogy neki csak az a nemzet, az a magyar aki bokáig hajol előtte. Mindenki más poloska. Hát jólvan, mától akkor poloskák meg apró dögök országa leszünk, ki melyik oldalon...
8/10 anonim 

válasza:

Nem kommunizmus, Orbanizmus. Leginkább egy földesúri tekintélyuradalomra hasonlít.
9/10 anonim 

válasza:

#6 Ja mondjuk szerintem ettől a poloskázástól még a jelenlévő vadfideszeseknek is lett egy szekunder szégyenérzetük.
10/10 anonim 

válasza:

Orbán elméje mostanra teljesen diszintegrálódott. Messze van még 2026 és sajnos nem vagyok benne biztos, hogy békésen átadja majd a hatalmat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!