Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza sorkatonasága jobb,...

A Tisza sorkatonasága jobb, mint a Mi hazánké ?

Figyelt kérdés
ma 15:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem jobb, de jó eséllyel kormányra tudnak kerülni és ténylegesen bevezetik. A Mi Hazánk meg sajnos nem túl esélyes.
ma 16:02
 2/10 anonim ***** válasza:
70%

Nem ismertem ezeknek a pártoknak a programját, most csak rákerestem.

A Mi Hazánk programjában van említve (81. oldal): [link]

A tisza-programban nem találtam említést: [link]

ma 16:16
 3/10 A kérdező kommentje:

2.

Igen a tisza még nem vette be hivatalosan a programjába de a nemrég fölvett Russzi Romulusz (nem tudom ez milyen ország gyűlés ember lehet?)fidesztag mondta be

ma 16:18
 4/10 A kérdező kommentje:

3.

*Nemrég volt fidesz tag

ma 16:19
 5/10 anonim ***** válasza:
60%
Engem érdekelne, mit mondott Romulusz, hogy képzeli el. Szívesen meghallgatom ha valaki tudna dobni egy linket, szeretek minden állásponttal tisztában lenni.
ma 16:21
 6/10 anonim ***** válasza:
70%

Nem akarnak sorkatonaságot. A Fidesz már tavaly is ezt hazudta.

[link]

ma 16:30
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

"Nem akarnak sorkatonaságot"

Akkor meg nem is szabad rájuk szavazni. A politikai palettáról egyszerűen takarodjanak le!

ma 17:00
 8/10 A kérdező kommentje:

6.

Egy egy éves linkkel akarod megcáfolni azt amit az egyik tiszás állított ebben a hónapban ?gyenge agymenés

ma 17:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Akarja a fene. Egyszerűen csak nincs helye a politikában ilyen pártnak. Fidesz II.
ma 17:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Mit nem értesz csinovnyik? Már akkor is ezzel a hazugsággal próbálkoztak az elvtársaid.
ma 17:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!