Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Árkorlátozás hatásai?

Árkorlátozás hatásai?

Figyelt kérdés
Ma voltam Aldiban. Gyakorlatilag kifosztva. Elhoztam az utolsó 80 liter tejet, 20 kiló cukrot, 15 kiló lisztet. Ezek szerint nem csak én várom, hogy hiány lesz, vagy darab korlátozás. Mindig 2.8-as tejet veszek, de előző korlátozás alatt, csak 3.5-öst tudtam venni, mert korlátozva volt a 2.8-as. Nagyon úgy néz ki, megint vissza kell térni a szlovák bevásárlásra.
ma 10:13
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Idén is jólét lesz és bőség. Az Aldinak meg jót tesz ha kifosszák, kár hogy nem magyar cég.
ma 10:15
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
Beláthatatlanok , súlyos negatív hatással kell számolni.
ma 10:17
 3/7 Justinianus ***** válasza:
100%
Azon kívül, hogy a hülyék elkezdtek felvásárolni? :)
ma 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Felvásárolhatnák a magyar terméket is, csak a határokat kéne már lezárni vagy drasztikus vámokat kivetni a külföldi szennyre.
ma 11:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Mire kell neked 80 liter tej, 20 kiló cukor, meg 15 kiló liszt? :D Ha még a lisztre azt mondom végülis oké, ha nagy sütősök vagytok, de mire neked 80 doboz tej meg ennyi cukor?

Gyakorlatilag te is "kifosztottad" a boltot és váltál okozójává a későbbi hiánynak meg mennyiségi korlátozásnak.

ma 11:59
 6/7 A kérdező kommentje:
5/5 anonim Mire kell? Elfogyasztani:) Az nem opció, hogy 30 kilométer autózok 1 liter tejért, vagy kiló cukorért. Havonta, másfél havonta egy nagyobb bevásárlás. Kistelepüléseken, csak így éri meg vásárolni. Száz méterre lenne multi, én sem így vásárolnák.
ma 12:39
 7/7 anonim ***** válasza:
A cukor nem romlik meg.
ma 13:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!