Az elmúlt egy év során hogyan változott a megítélését Magyar Péterrel és a Tiszával kapcs?
Figyelt kérdés
ma 13:27
A kérdező szavazást indított:
Nem változott, Tiszás vagyok.
Nem változott, nem Tiszás vagyok (fidesz, ellenzék, stb)
Pozitívan csalódtam.
Negatív irányba változott.
24 szavazat
1/19 anonim 

válasza:

Pozitívan csalódtam. De inkább leszavaznék rá csak a narancs fonnyadjon már el...
2/19 anonim 

válasza:

Eleve nem volt róla jó véleményem amikor a neve ismertté vált, azóta még romlott. Csak közben az ellenzékiekről is rosszabb lett a véleményem, képesek beállni egy kirúgott fideszes mögé is és olyan embert követnek akit 10 perccel korábban a legrosszabbnak kiáltottak még ki.
3/19 anonim 

válasza:

Nem szeretem. De el kell fogadjam, hogy Magyarország egyik utolsó reménye a narancsos diktatúrával szemben. Ez ténykérdés. Minden más mellébeszélés.
6/19 A kérdező kommentje:
Igen, o az egyeduli remeny ez len a diktatura ellen.
ma 13:48
7/19 anonim 

válasza:

Mivel nincs diktatúra így lényegtelen ki a "remény".
Azért fel kellene fogni mennyire szánalmas, hogy egy kirúgott NER lovag számotokra az "egyetlen remény".
8/19 A kérdező kommentje:
De amig fideszes volt, addig nem volt szanalmas igaz?
ma 13:56
9/19 Sanyi2025 

válasza:

Óellenzéki vagyok, kicsit megenyhültem irántuk, de alapvetően most is vállalhatatlannak tartom.
10/19 anonim 

válasza:

8# ezt a kérdést magadnak tedd fel, ugyanis most pontosan ugyanaz az ember, nem bocs, rosszabb, egy sértődött, egoista, nárcisztikus köcsög, aki jól megél belőled is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!