Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az elmúlt egy év során hogyan...

Az elmúlt egy év során hogyan változott a megítélését Magyar Péterrel és a Tiszával kapcs?

Figyelt kérdés

ma 13:27
A kérdező szavazást indított:
Nem változott, Tiszás vagyok.
Nem változott, nem Tiszás vagyok (fidesz, ellenzék, stb)
Pozitívan csalódtam.
Negatív irányba változott.
24 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
47%
Pozitívan csalódtam. De inkább leszavaznék rá csak a narancs fonnyadjon már el...
ma 13:29
 2/19 anonim ***** válasza:
47%
Eleve nem volt róla jó véleményem amikor a neve ismertté vált, azóta még romlott. Csak közben az ellenzékiekről is rosszabb lett a véleményem, képesek beállni egy kirúgott fideszes mögé is és olyan embert követnek akit 10 perccel korábban a legrosszabbnak kiáltottak még ki.
ma 13:32
 3/19 anonim ***** válasza:
73%
Nem szeretem. De el kell fogadjam, hogy Magyarország egyik utolsó reménye a narancsos diktatúrával szemben. Ez ténykérdés. Minden más mellébeszélés.
ma 13:40
 4/19 anonim ***** válasza:
49%
Állandóan ingadozik.
ma 13:45
 5/19 anonim ***** válasza:
41%
Egyre nagyobb csalódás az emberei miatt.
ma 13:47
 6/19 A kérdező kommentje:
Igen, o az egyeduli remeny ez len a diktatura ellen.
ma 13:48
 7/19 anonim ***** válasza:
57%

Mivel nincs diktatúra így lényegtelen ki a "remény".

Azért fel kellene fogni mennyire szánalmas, hogy egy kirúgott NER lovag számotokra az "egyetlen remény".

ma 13:53
 8/19 A kérdező kommentje:
De amig fideszes volt, addig nem volt szanalmas igaz?
ma 13:56
 9/19 Sanyi2025 ***** válasza:
72%
Óellenzéki vagyok, kicsit megenyhültem irántuk, de alapvetően most is vállalhatatlannak tartom.
ma 14:11
 10/19 anonim ***** válasza:
8# ezt a kérdést magadnak tedd fel, ugyanis most pontosan ugyanaz az ember, nem bocs, rosszabb, egy sértődött, egoista, nárcisztikus köcsög, aki jól megél belőled is...
ma 14:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!