Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ha visszatérne...

Szerintetek ha visszatérne Gyurcsány a miniszterelnöki székbe károsabb lenne, mint a jelenlegi Fidesz?

Figyelt kérdés
Őszintén érdekel ti mit gondoltok, mert én Gyurcsány idejében sem éltem ilyen hányavetetten, és nem éreztem azt hogy ennyire sz*rba vannak taposva a jogaim, és ennyire el akarnak kussoltatni, sőt még agymosást se éreztem ilyen erősen. Ezzel nem mentem fel a bűnei alól, mert csapnivaló politikus volt, de szerintetek volt olyan rossz, vagy lenne olyan rossz mint a Fidesz most?

tegnap 22:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Itt még Gyurcsány nem mondta el neki hogy hülye mint a segg.

https://www.youtube.com/watch?v=1fVIWQNlavI

tegnap 23:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyurcsány is jobb volt, pedig valóban nem egy magas mérce.. de Orbántól még egy zsák szarra is előbb szavaznék le már!
ma 00:12
 13/13 anonim ***** válasza:
79%

Gyurcsány a saját táborában is megosztó személy.

Itt egy nagyon régi riport Medgyessy Péterrel

[link]

Egy tavalyi írás, de nrgkrresheted a YouTube-n az említett beszélgetést is

[link]

Néhány éve két amerikai kutató készített egy tanulmányt, a 25 legjobb, és a 25 legrosszabb politikusról, a gazdasági mutatók alapján.

A lrgjobbak között nincs magyar, a legrosszabbak közé viszont befért Gyurcsány.

Gyurcsány is egy arrogáns ember volt, nem hiszem, hogy változott.

Gyurcsány és Orbán között annyi a különbség, hogy Orbán sok tervét mrg is tudta valósítani, ami olykor jó volt, máskor rossz, Gyurcsánynak talán még terve sem volt az akkori problémákra, már a gazdasági válság előtt belpolitikai válság tört ki.

A választás előtt volt egy (az utolsó) Gyurcsány - Orbán vita, ahol Gyurcsány valóban meggyőzőbb volt, és meg is nyerték a választást.

A nyilvánosságra került öszödi beszédből (azt is megtalálod a YouTube-n) kiderült, hogy a kampány igéreteket nem is állt szándékukban betartani, és komoly zavagások kezdődtek, amit nyilván a Fidesz támogatott (szervezett?)

Medgyessy szerint is Gyurcsány okozta a fidesz első kétharmadát, amit ki is használtak.

Volt már előtte is egy fideszes kormányciklus, amikor elbukták a következő választást, még az is felmerült, hogy Orbán visszavonul a politikától, de végül mégis maradt, de egy ideig nem ő volt az első ember a fideszben.

A kétharmad birtokában viszont szisztematikusan kezdték felszámolni a korábbi bukásokat jelentő szervezetek egy részét.

Mostanra már a szavazóik egy része is leváltaná őket, de kire?

Gyurcsányra biztosan nem, és Magyar Péternek is egyetlen aduja van, hogy nem ő Orbán Viktor.

Vannak szavazók, akiknek már ez is elég.

ma 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!