Az átlagos Fideszes szavazó, az ugyanolyan gerictelen, mint egy átlagos Tiszás szavazó.
Hogy miért? Mert nem valaki mellett, hanem valaki ellen szavaznak.
A legtöbb Tiszás szégyelli Magyar Pétert, de az Orbán elleni gyűlölete olyan hatalmas, hogy befogott orral a Tiszára szavaz.
Az én szemembe az ilyen ember gerinctelen.
Fideszre meg sokan azért szavaznak befogott orral, hogy ne kerüljön hatalomra Magyar Peti, vagy korábban az összefogás.

mind idióta az egyszer biztos
Aki hülye az mind fidezses, ezt már régóta leszürtem az ismerőseim között is:D

"Az átlagos Fideszes szavazó, az ugyanolyan gerictelen, mint egy átlagos Tiszás szavazó."
Egy átlagos Fidesz szavazó nem így néz ki, ahogy egy átlagos Tiszás szavazó sem. Én átlagos Tiszás szavazó vagyok. :)

"Ajánlom a Patrióta YouTube csatornát, ahol TISZA-sokat kérdeznek meg. Akad ott egy pár jómadár. :)"
Pontosan. Egy pár. Akiknek fizettek, hogy mondjanak valami hülyeséget. :) Az egyiket ismerem is belőle. Azt se tudja mi a Tisza, a világáról nem tud.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!