Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Így néz ki az átlagos fidesz...

Így néz ki az átlagos fidesz szavazó?

Figyelt kérdés
[link]
tegnapelőtt 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:
15%

Az átlagos Fideszes szavazó, az ugyanolyan gerictelen, mint egy átlagos Tiszás szavazó.

Hogy miért? Mert nem valaki mellett, hanem valaki ellen szavaznak.

A legtöbb Tiszás szégyelli Magyar Pétert, de az Orbán elleni gyűlölete olyan hatalmas, hogy befogott orral a Tiszára szavaz.

Az én szemembe az ilyen ember gerinctelen.

Fideszre meg sokan azért szavaznak befogott orral, hogy ne kerüljön hatalomra Magyar Peti, vagy korábban az összefogás.

tegnapelőtt 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Ajánlom a Patrióta YouTube csatornát, ahol TISZA-sokat kérdeznek meg. Akad ott egy pár jómadár. :)
tegnapelőtt 14:50
 3/7 Mad Max2 ***** válasza:
75%

mind idióta az egyszer biztos

Aki hülye az mind fidezses, ezt már régóta leszürtem az ismerőseim között is:D

tegnapelőtt 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:

"Az átlagos Fideszes szavazó, az ugyanolyan gerictelen, mint egy átlagos Tiszás szavazó."

Egy átlagos Fidesz szavazó nem így néz ki, ahogy egy átlagos Tiszás szavazó sem. Én átlagos Tiszás szavazó vagyok. :)

tegnapelőtt 15:50
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

"Ajánlom a Patrióta YouTube csatornát, ahol TISZA-sokat kérdeznek meg. Akad ott egy pár jómadár. :)"

Pontosan. Egy pár. Akiknek fizettek, hogy mondjanak valami hülyeséget. :) Az egyiket ismerem is belőle. Azt se tudja mi a Tisza, a világáról nem tud.

tegnapelőtt 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen meg egy átlagos Tiszás?

[link]

tegnapelőtt 20:38
 7/7 A kérdező kommentje:
6 Miért lenne Tiszás ez az undormány?
tegnapelőtt 20:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!