Igaza va Majkának? A k'rva anyját, minden Fidesz”
Aki nem Fideszes a teljesen ellehetetlenítik.
A k'rva anyját, minden Fidesz” – kiáltotta Majka a Csurran, cseppen című dalának előadása közben az arénás koncertjén

#1 "Állítólag kapott pár millát azért, hogy ezt bekiabálja"
Nem a Nagy Feróról szól a kérdés....

Én is meghallgattam
Lementettem, kihangosítotva lejátszottam és én szóról szóra ezt hallottam. Akkor ezek szerint én is rosszul hallok. 1:45-nél kezdődik a kérdéses rész.

Még valami:
"Aki nem Fideszes a teljesen ellehetetlenítik."
Van ebben a gondolatban valami, habár én függetlennek tartom magam, de bizonyos dolgokban egyetértek a Fidesszel.
Na de a lényeg: csodálkozom, hogy az az ellenzék, aki diktatúrában érzi magát, nem veszi észre, hogy elkezdett ő maga felépíteni egy kisebb diktarúrát. Ezt akkor vettem észre, amikor vettem egy Orbán Viktorról szóló könyvet, és nem mertem felvállalni a közösségi médiában az új vásárlásom
De ott van Muri Enikő is, aki nemrég rémes üzeneteket kapott a miniszterelnökkel való fotója miatt.
Én is megkaptam már itt a magamét, amikor bizonyos dolgokba, kialltam a Fidesz véleménye mellett, de aki meg nyíltan fideszes, az nehezebb helyzetben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!