Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz esélytelennek,...

A Fidesz esélytelennek, behúzhatatlannak tartja Újpestet?

Figyelt kérdés

Semmi könnyen megtalálható, érdemi adat a neten az újpesti országgyűlési választás fideszes jelöltjéről, Renge Zsoltról. Súlytalan jelöltnek tűnik, vele akarják elvitetni a várható kudarcot?

Azért jó lenne, ha a potenciális szavazók megtudhatnák, mit tanult, mit dolgozik, dolgozott-e már egyáltalán az életben a politikán túl? Vagy csak úgy az egyetemi padból egyenesen be a közéletbe? (Én 10-12 év munkaviszonyt minden országgyűlési képviselőtől elvárnék és nem apuci cégénél, csak papíron... Ezt türvényben hoznám.) Például engem az is érdekelne, kik Renge szülei, testvérei és hol dolgoznak(tak)-mivel foglalkoznak? A tisztán látás és a megfontolt döntés kedvéért. Mert Varjúról tudjuk, hogy kb. Gyurcsány jobbkeze az ilyen jellegű tapasztalatokkal. Renge esetében kevés, hogy semmi részletes infó. Nekem az nem elég, hogy egy ideig korábban a Fidesz ifjúsági szervezetének elnöke volt, meg hogy Újpesten született. S megígéri, hogy győzelme esetén sok pénzt hoz majd Újpestre.

Te hogyan látod az újpesti választást?

márc. 7. 22:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Tök mindegy ki indul. Akit a fidesz indít az egy korrupciót szerető, elvtelen jelölt
márc. 7. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
A Fidesz erkölcsös ember nem adja az arcát.
márc. 7. 22:41
 3/11 anonim ***** válasza:
45%
hez
márc. 7. 22:41
 4/11 anonim ***** válasza:
78%

Valószínűleg esélytelen ott a Fideszes jelölt ha 2022-ben is simán kikaptak.

51% vs 39%-ra nyert lefutóbb az ellenzék.

28,2 vs 21,7 ezer szavazatot kaptak.

Közel 72%-os részvétel mellett.

Ha lesz egy 25-35%-os részvételnél 10 ezer szavazója akkor már azt lehet mondani, hogy helyt állt és szép eredményt ért el.

Legutóbb Wintermantel Zsolt indult Fideszes színekben aki volt polgármester is, most ahogy néztem kampányol Rengének.

márc. 7. 22:49
 5/11 anonim ***** válasza:
57%
Varju Laszlo fogja behuzni
márc. 7. 23:25
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat. Rengét ismeri valaki innen egyáltalán? Pl. egyetemistaként, találkoztatok már vele? Számomra úgy tűnik, a nagy nevek nem akarják elvinni a vereséget, ezért kerestek mást.
márc. 8. 04:42
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Máskor is indult már Renge, úgyhogy annyira azért nem a semmiből jött.
márc. 8. 07:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
márc. 8. 07:50
 9/11 anonim ***** válasza:
74%
Én a szomszéd XIII. kerületben lakom, ez a környék inkább balos, szóval nem sok esély van a fidesznek, de ezzel ők is tisztában vannak.
márc. 8. 10:11
 10/11 A kérdező kommentje:
De ki ez a Renge Zsolt? Hol dolgozott rendes munkahelyen eddig? Milyen szakon végzett? Miért kell úgy ezeket titkolni?
márc. 8. 16:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!