Miért fizetek +700.000 ft-os rezsiszámlát éves szinten rezsicsökkentés címen?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 09:03
11/15 anonim 

válasza:

2012 óta ugyan annyi a gázszámlám.
12/15 anonim 

válasza:

Mi a gyász???
2012 óta 4ezer a gázszámlád?
Ugye, te most viccelsz?
Tudod mennyit romlott 13 év alatt a Forint?
Az inflációról ne is beszéljünk...
Kamuzol, de nagyon!
Jobban hazudsz, mint Orbán Viktor!
13/15 anonim 

válasza:

14/15 Justinianus 

válasza:

Ja, és nem azért mert fázok, egyébként ez az összeg 1%-át sem teszi ki a havi jövedelmemnek.
15/15 anonim 

válasza:

"Fotózd le azt a "4000 forintos" gázszámlát és másold be a kép linkjét, hogy megbizonyosodjunk róla, igazat mondasz-e!"
Megnéztem és 6800 Ft a gázdíj, de csak a téli hónapokban, kevesebbre emlékeztem... 140 m2-es szigetelt családi ház. Csak a fűtés megy gázról.
Átmeneti időszakban split klíma gondoskodik a fűtésről, de az is ingyenes a napelemek miatt (ahogy a melegvíz is).
Számlát eszem ágában sincs küldeni, sajnos hinned kell nekem. Nem csalás, nem ámítás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!