Csak engem nem zavarna ha kitörne a világháború?
Figyelt kérdés
Szerintem csak ez menthetné meg a világot az emberek mértéktelen egoizmusától.tegnap 19:55
11/18 A kérdező kommentje:
"Miért nem mutatsz jó példát másoknak azzal, hogy legalább te nem fogyasztasz túl?"
Újabb jó példa, hogy miért örülnék a világháborúnak. Éljek barlangban (ami ugye tilos) vagy ne kritizáljam a magánrepülős gazdagokat.
tegnap 20:45
12/18 anonim 

válasza:

Engem se zavarna a világégés. Legalább lenne egy kis izgalom a pocsék életemben.
13/18 Alex Fly 

válasza:

Nem te vagy az egyetlen... A nagyobb gond viszont az, hogy sok döntéshozónak is a világháború a célja.
14/18 anonim 

válasza:

Most már értem hogy a libsik miért támogatják olyan lelkesen Ukrajnát
15/18 anonim 

válasza:

Biztos van még hozzád hasonló retard.
Az emberiség moráljával, erkölcsével van baj rengeteg, de azért a legtöbben nem akarjuk kinyíratni magunkat.
16/18 anonim 

válasza:

"Éljek barlangban (ami ugye tilos)"
Miért lenne tilos? Ne vigyél oda semmit, csak magadat, akkor nem tilos. Mármint egy használaton kívüli barlangban nem tilos. Ahol vezetett barlangturak vannak, stb., ott tilos, igen, de csak ott.
17/18 anonim 

válasza:

"Legalább lenne egy kis izgalom a pocsék életemben."
Mondanám, hogy vállalj gyerekeket, ha izgalmas életet akarsz, de inkább mégse!...
18/18 Alex Fly 

válasza:

@14: nem nehéz rájönni: mert ők nem akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!