Elképzelhető, hogy 2022 volt az utolsó választásunk?
Figyelt kérdés
Mivel akkor nem tudtuk megdönteni a Fidesz-diktatúrat, most már szép lassan átmegyünk Belaruszia 2.0-ba?ma 10:10
2/9 anonim 

válasza:

Hogyne, ahogy 2014 és 2018 is az utolsó választásunk volt.
3/9 anonim 

válasza:

Én azért, irónia nélkül, mégegyszer leirom, hogy 2014 volt az utolsó lehetőségünk leváltani a rendszert. Elkéstünk vele.
5/9 A kérdező kommentje:
3) csak akkor még nem fájt ennyire a magyarnak. De gyanítom sosem fog eléggé. Csak nézd meg milyen fideszes kommentek vannak. És még ők vannak kiakadva, ha szembesítjük őket a valósággal.
ma 10:30
6/9 anonim 

válasza:

Ugyanez a hisztéria ment 1994-ben is. Mást se olvastunk/hallottunk, mint hogy a Boros kormányrendkívüli állapotot hirdet ki és elhalasztja a választást.
Nem hisztizni kell, megfelelő jelölteket kell állítani és meg kell becsülni a másképp szavazókat is. Föl kellene végre fogni: sértegetéssel nem lehet szavazatokat nyerni.
7/9 anonim 

válasza:

1es vagyok, senkit sem sértegettem. Sértegetés nélkül mondtam el a véleményem.
Elkéstünk, nem kicsit, nagyon.
8/9 anonim 

válasza:

#1 & 7 Lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam, az ellenzék örökös birkázására céloztam. Nem akartalak megbántani, bocs. #6 vagyok.
9/9 A kérdező kommentje:
6) ez a fideszre is igaz
ma 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!