A liberálisok mit szólnak a forint brutális erősödéséhez? Már 398 forint egy euró!
Év eleje óta 5%-kal erősödött a forint az euróhoz képest, és 10%-kal a dollárhoz képest.
Na ehhez mit szólnak a libnyekek? Erre köpni nyelni nem tudnak?
Nocsak. Mégiscsak a Fidesz valóban repülőrajtnak indította a gazdaságot, mi?

"Ilyen egekbe még GYURCSÁNY se tudta felvinni"
És a mai napig gyűlölik őt, mert "tönkretette az országot".
Hogyan, mivel?
Közel sem annyi kárt okozott, mint Orbán Viktor 15 év tartós önkényuralma alatt!
"Hazudtunk reggel, éjjel meg este"
Ez volt a "bűne", amiért leváltották.
De nem csak az akkori MSZP hazudott, hanem a teljes politikai paletta, az összes párt, az MDF-et és a Fideszt is beleértve.
Ma már ott tartunk, hogy a Fidesz elhallgattatja a kritikus hangokat, letiltják, terrorizálnak, fenyegetnek, a "Mikepércsi anyák a környezetét" nevű egyesületet a Fidesz szerint "Brüsszel finanszírozza", de ezt a kormány nem tudja alátámasztani.
Gyurcsány pedig nem alkalmazott soha ilyeneket, mint amit most művel a Fidesz kormány.
Aki nem egy húron pendül Orbánnal, az brüsszelita háborúpárti LMBTQ propagandista stb...

"Terjukn vissza erre a kerdwsre 26 tavaszan, de meginkabb 26 telen -27 tavaszan, akkora mar kozelebb lesz a 450-hez mint a 400-hoz."
Hát, erre sajnos elég nagy esély van.

Azt modnom, hogy most éppen olcsó az euró és a dollár. Aki váltani akar, most váltson eurót, vagy dollárt, vagy mást.
A dollár is olcsóbb most az euróhoz képest, gyorsan történt ez a változás, ezemiatt vissza fog korrigálni az árfolyam, ezért euróról dollárt is hamarosan érdemes lesz váltani.

26: Magyarország tavaly és tavaly előtt, átlagos 385-ös, vagy inkább 390-es árfolyamon vett devizát (a devizatartalék növelésének céljából). Ezek saját megfigyelésekre alapulnak, amiket hírekből olvastam az elmúlt években.
A forint értéke nem lehet kevesebb, mint a devizatartalék átlagos értéke (ami szerintem 380, vagy 390). Mert 380 vagy inkább 390-nél alacsonyabb árfolyamnál már bukóban lenne a tartalék. A befektetők sem örülnének, és valamennyi támogatást még mindig kap külföldről Magyarország, ennek sem tenne jót egy erős forint, a hiteleknek sem lenne jó, forintra váltáskor.
Másik dolog, a kérdéshez kapcsolódóan:
Január 1-én 410 forint volt az árfolyam, most per pill. 398,5 ft. A különbség 11,5 ft. Ez nekem kerekítve 2,8%-ra jön ki, nem 5%-ra. Év eleje óta 2,8% erősödésre.
Azt hozzá tenném, hogy volt már olyan nap, amikor napon belül volt majdnem ennyi, 2-3 % mozgás fel vagy le.
A kriptókhoz képest ez szinte semmi változás, a kriptózásnál volt, hogy reggel vettem kriptót és estére 20%-ot ment fel, sokkal régebben még nagyobb mozgások voltak. Vannak kisebb kriptók, amik a mai napig képesek napon belül is 100-200 %-os mozgásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!