Lesz Fidesz-Mihazánk összeállás 2026-ban?

9,
Nem néznek utána ezek semminek se. Kezd az az érzetem lenni, hogy ezek nem is igazi emberek, hanem csak valami kommentelő programok/robotok.

Semmi közöm a Fideszhez, tudom hogy a Fidesz alkalmazta a összegyurcsányozást, és most próbáljátok az egyedüli magyar pártot jó tanuló módjára összefideszezni. Mit kellene látni te majom?
Talán nem a 444 és HVG cikkek alapján kellene véleményt mondani, ha követnéd, akkor látnád, hogy hónaptól hónapra teszik ki, hogy lesöpri a Fidesz a javaslataikat és hogy mekkorát küzdenek a Fidesszel. Olyan kemény viták vannak, hogy Poloska Peti elbújat a Mi Hazánk mellett.
Felzabáltad a globalista média propagandáját és most azt büfized vissza. Hát egészségedre.
Amúgy csakis kizárólag azért szavazok rájuk, hogy javítsak az életszínvonalamon. Ők képesek rá, a többi az nem.
Fidesz az saját embereit zabáltatja, az Ország kárára, Poloska éhesen fog odaesni és a globalista főnökeit is ki kell elégíteni, gazdaság átalakulásra 0 az esélye.

#12: Toroczkaiék is csak haszonlesők. Semmilyen érdemi dolgot nem tudtak és szakmai hozzáértés hiányában nem is fognak tudni csinálni.
Engem nem érdekel sem MP, sem a többi. Mindegyik csak a fazék körül lebzsel. Van pár politikus, aki csinál is valamit és látszódik rajta, hogy nem csak érdekember. De ők kevesen vannak és túl kicsik hozzá.
Nem olvasok sem 444-et, sem HVG-t, se mást. Ránézek a pártok oldalaira, meg youtube csatornáira, annyi elegendő tud már lenni egy jó kép megalkotásához.
Sosem fogom megérteni ezt a nagy párt meg politikusi fanatizmust, amit levágtok. Nyilván én vagyok a majom, mert kritikával és gyanúval élek mindenki felé. Te, meg a haszonleső haverjaid meg nyilván istenek vagytok ezek szerint. Röhög a vakbelem. 😂
Ezt a fanatizmust kellene elfelejteni és meglátni a pártokban, politikusokban a "rosszat" is. Ha ez megtörténne esetedben, akkor soha többé nem szavaznál az MHM-re. De persze jobb vakon hinni és bekajálni a maszlagot, ami számodra finomnak tűnik.
Na, pont ugyanolyan vagy, mint azok, akik vakon a fideszt támogatják. Vagy épp MP-t. Vagy Fletót. Vagy akármelyiket. 🤡

"Toroczkaiék is csak haszonlesők. Semmilyen érdemi dolgot nem tudtak és szakmai hozzáértés hiányában nem is fognak tudni csinálni."
De te mirőőőől beszélsz?! Komolyan mondom, ha ennyire tájékozatlan vagy, akkor miért szólsz hozzá?
Ömlik a hüleység belőled. Nagyon komoly csapata van rengeteg szakemberrel. Ennyire nem vagy tájékozott?! Ez hihetetlen!
"Engem nem érdekel sem MP, sem a többi. Mindegyik csak a fazék körül lebzsel. Van pár politikus, aki csinál is valamit és látszódik rajta, hogy nem csak érdekember. De ők kevesen vannak és túl kicsik hozzá."
Szerintem neked nem is kellene poltikával fogalkoznod, láthatóan nem fektetted bele az energiát, hogy komolyan vehető véelményt formáljá.
"Nem olvasok sem 444-et, sem HVG-t, se mást. Ránézek a pártok oldalaira, meg youtube csatornáira, annyi elegendő tud már lenni egy jó kép megalkotásához."
Sajnos az a baj, hogy csak ránézel. Láthatóan ritkán és nem rég óta...

#14: inkább annak nem kellene foglalkoznia a politikával, aki nem képes kritikát megfogalmazni a hőn szeretett pártjával kapcsolatban.
Vagy annak sem, aki ennyire fanatikus, mint Te.
Na mesélj, hol van szakértői csapat mögötte? Csak mert elég nagy baromságokkal szoktak előrukkolni.
Van pár jó ötletük de kb meg is ragad mindig az ötlet szintjén, mert valamilyen konteót belefűznek általában.
Jöttek a feudalista vármegyézéssel, amiből annyi lett, hogy ~700 millió közpénz elégett a semmibe az átnevezések meg ki tudja mi kapcsán.
Szerintük jó ötlet az, hogy a "földön fekvő" és döntését amúgy is nehezen meghozó "anyába" belerúgnak még egyet, csak azért, mert szerintük az oldja meg a népességfogyást, ha sok olyan gyerek születik, akit valójában nem is akartak. (Szívhang)
Szerintük jó ötlet variálni a törvényekkel pár hónappal a választások előtt (fővárosi választás).
Szerintük jó ötlet összebútorozni a fidesszel vidéken, és pampogni, hogy "mi csak nem akarjuk gátolni a működést". Ha nem jön ki a matek, akkor oszlassa fel magát a közgyűlés és legyen új szavazás...ja, hogy az nem jó.
Sok ilyen van még. Igen, van 1-2 jó témájuk is (illegális lakásfoglalók, kötelező oltás elleni tiltakozás - bár ott sem így indult, hanem az oltások ellen tüntettek, nem a kötelezőség ellen...), de ezek eltörpülnek a fidesz kiszolgálása mellett.
Nekem ez a meglátásom, élek kritikával mindenki felé, de ők különösen a bögyömben vannak ezek végett (meg a konteók végett is).

Ne haragudj, de nem vagy vitaképes.
Főleg a gyűlölet és előítélet ami vezérel.
Én nem vagyok fanatikus, amiket felsoroltál, ott egyedül a vármegye kérdéssel nem értek egyet.
"A Fidesz kiszolgálása" a legnagyobb konteó, és konteósokkal nem foglalkozok.

#16: nincs bennem gyűlölet csak nem szeretem az álszentséget.
Azért nem vagyok "vitaképes", mert sosem tudott egyetlen mihazánkos sem értelmesen válaszolni semmilyen felvetésre (ami érdemben elfogadható is).
Ha nem foglalkozol konteósokkal, akkor inkább szokj le a mihasznák követéséről, mert valamit akkor jelenleg nagyon rosszul csinálsz.
Ha pedig nem vagy fanatikus, akkor élj kritikával a pártod felé. Eddig nem tetted meg, de még jelét sem mutattad.

"nincs bennem gyűlölet csak nem szeretem az álszentséget.
Azért nem vagyok "vitaképes", mert sosem tudott egyetlen mihazánkos sem értelmesen válaszolni semmilyen felvetésre (ami érdemben elfogadható is)."
Nincs benned gyűlölet de gúnynevet használsz rájuk...oké
Azért nem vagy vitaképes, mert nem vagy tájékozott. Rengeteg olyan videó van fent, ahol bemutatnak 1-1 szakembert a videókba.
Eleve minden ágazattal kapcsolatba vannak, a méhészektől kezdve a vízügyig, így készült a konkrét programjuk is.
Mivel se időm se energiám neked ezeket bemutatni, így rádhagyom, mert amúgy is láthatóan ellenséges vagy velük szemben.
Meg más az értékrendünk is, máshogy gondolkozunk. Ez jól látszik a szívhang törvénynél, én ott teljes mértékben egyetértek a Mi Hazánkkal.
Kritikát is megfogalmaztam a vármegyés ötlettel kapcsolatban, de ez csak úgy lepattant rólad.
A konteókról mára bebizonyosodott, hogy nem konteó. Nem is tudom, hogy maradt-e még nyitott kérdés?
Koronavírus bizonyítva, Háttérhatalom mára nem konteó (ajánlom figyelmedbe Borvendég Zsuzsanna kutatásait), WHO gyakorlatilag bizonyítva és szétesőbe, készpénzhasználat védelmével mindenki egyetért hogy megszűnése kockázatokkal járna.
Maradt még nyitott?
Jah talán, hogy a Mi Hazánk Fideszes az maradt még konteó, amit a mai napig nem sikerül bizonyítani. De Poloska Peti, aki 2022-be leszavazott a Fideszre és bulizott a Fidesz eredményvárón az nem baaaaj. Ő egyeztet Lázárral a vasúti problémákról, akkor tett a hazáé, de a Mi Hazánk egyeztet, NANA akkor itt a bizonyíték hogy fiókpárt...annyira de annyira szánalmas ez az erőlködés. Ők ügyek menték politizálnak, nem elleneznek mindent. Az összes ellenzéki pártnak az lett a veszte, hogy olyat is elkezdtek kritizálni, amivel együtt kellett volna érteni.

#18: nem kritizáltad, annyit írtál, hogy egyedül a vármegyével nem értesz egyet. Ez nem kritika.
Borvendég...hallottam az EP-s felszólalását. Ugyanazt mondta el majdnem szó szerint, mint amit előtte a fideszes képviselők. Számomra így hiteltelen is lett. Legalább arra figyelt volna, hogy máshogy fogalmaz, mégha egyet is ért a fidesszel.
Arra pedig, hogy ügyek mentén együtt lehet működni pártfüggetlenül, ebben egyetértünk. Viszont a fidesznél 100-ból 1 olyan ha van, ami nem tartalmaz valami visszályos dolgot, apró betűs részt stb. Így jobb, ha inkább nem is támogatják őket.
KP használat ellen szerintem senki sem ágált. De ezt már anno Kövér is felvetette, szóval nem újkeletű a dolog. Illetve senki nem is akarta betiltani itthon...ez megint csak egy felfújt ügy, hiszen nem volt mögötte semmilyen tiltási szándék (legalább is egyelőre).
Koronavírusról mi lett bizonyítva? Nem értem mire gondolsz. A kötelező oltásokkal az emberek java nem értett egyet amúgy sem, ez politikától független (én például be sem oltattam magam, saját meggyőződésből és nem amiatt, mert 5G-chip-BillGates megmérgez).
Arra reagálva, hogy gyűlölet van-e bennem amiatt, mert "gúnynevet" használok rájuk. Visszakérdeznék: benned/bennetek van ezek szerint MP felé, hogy poloskázzátok?
Vagy bárki más felé, aki nem ért egyet veletek? Például úgy indítottad Te is a #12-es kommented, hogy majmoztál.
Szóval, ha emiatt benned/bennetek van, akkor azok szerint bennem is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!