Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van itt olyan aki a munkája...

Van itt olyan aki a munkája miatt nem vállahatja hogy ő ellenzéki?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor mi a munkád?

Egyik ismerősöm egy NER oligarcha alvállalkzójának dolgozik. Nincs komoly beosztása, építkezéseken dolgozik, azt hiszem daruzik és állami megbízásokat csinálnak az országban. Mondta nekem hogy ő nem likeolhat semmit, nem beszélhet a Tiszáról a munkahelyen, nem léphet be egy fb csoportba sem és nem is mehet Tiszás rendezvényre mert az állásával játszana.

ma 00:26
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Gyáva népnek nincs hazája. Ezért nem lesz itt kormány váltás...
ma 00:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért félelmében gondolom még az ikszet is a fideszre húzza, ott a négy fal között ahol amúgy nem látná senki.. Az a baj hogy tényleg az ilyenek miatt nincs kormányváltás
ma 01:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A lakosság jóval több mint fele mindenki aki állami cégnél dolgozik (posta,máv) vagy egyébb NER-nek leosztott mutyik ( Cba,dohánybolt)

plusz azok a multik is akik erősen függnek a rezsimtől.

Szóval alig van szabad ember.

ma 01:30
 4/8 anonim ***** válasza:
68%
Rengeteg ilyen van.
ma 01:31
 5/8 Justinianus ***** válasza:
25%

"aki állami cégnél dolgozik (posta,máv)"

El kell, hogy keserítselek, de a MÁV-nál sz@rnak arra, hogy te hova mész, meg kire szavazol, meg mit like-olsz.

ma 01:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehát honnan tudják, hogy melyik szavazólap kié volt?

Ezt nem értem a mai napig. Titkos a szavazás.

ma 04:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Justinianus vasutas. Sokszor nagyképû.
ma 04:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
12 éve nem élek otthon, akkor az utolsó hazai munkahelyem egy olyan munkahely volt -mentségemre legyen mondva, nem tudtam róla, mikor felvettek, csak akkor tudatosult bennem, mikor már elkezdtem dolgozni-, ahol akkor őfelsége rendszeresen megfordult. Már akkor is voltak ezzel elvi aggályaim, kb politikai szintre emelkedett a konfliktus, mégha banális, vezetőségi szinten kell ezt érteni és nem nagypolitikailag, de kb egy belharc része lettem akaratlanul is. Ott értettem meg, hogy ez az ország nem, hogy jövőt nem jelent számomra, de már jelent sem. Olyanokat láttam ott, ami korábban székházfelgyújtásokat eredményezett, más országban meg kormánylemondásokat. Itt meg az orrom előtt történtek dolgok és semmit sem tudtam tenni ellene, de más sem.
ma 06:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!