Rendszerváltás óta Magyarország legsötétebb éveit éljük?

bezárták az USAID-et, elapadtak a "független" források
én egyébként mindig mondtam, hogy ez a majercsik jojó-s amerikai lerakat megfojtja a hazai baloldali mozgalmakat
most aztán lehet építeni valódi baloldalt amerikai pénzek és hűbéreskü nélkül

Loptam, csak már nem tudom, honnan, de az volt a lényeg, hogy olyan mértékű népességfogyásban van a magyarság, amilyen mértéket utoljára csak a 2. VH produkált.
Tekintve, hogy ezt a rendszert önként raktuk a nyakunkba, önként választott vezetőt tettünk visszahivhatatlanná, szerintem ez történelmi mélypontja az országnak. Rendszerváltástól független.

"bezárták az USAID-et, elapadtak a "független" források"
Tegnap még azt se tudtad, hogy létezik ilyen szervezet a világon...boomer xD Remélem hiszti előtt ki gugliztad, hogy mi is ez... :D

biztos többet tudtam volna róla, hogyha az átláthatóságért toportékoló szintén USAID forrásokból működő "civil szervezetek" ebből nem csináltak volna hétpecsétes titkot, a telex 444 hvg pedig őszintén beszélt volna róla ahelyett, hogy azt hazudja magáról hogy mikorfinanszírozott független sajtótermékek
aztán jött a kurzusváltás és amit csak az amerikaiak láttak az alapján csináltak egy kis rendet :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!