Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rendszerváltás óta Magyarorszá...

Rendszerváltás óta Magyarország legsötétebb éveit éljük?

Figyelt kérdés
Miden le van osztva a NER-nek haveroknak,vcimboráknak.

márc. 2. 12:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%
Igen. Hajrá FIDESZ.
márc. 2. 12:44
 2/16 anonim ***** válasza:
40%
Inkább a legjobbakat. Rekord magasak a reálbérek, nyugdíjak, a foglalkoztatottság, jó a közbiztonság, politikai stabilitás van.
 3/16 anonim ***** válasza:
26%

bezárták az USAID-et, elapadtak a "független" források

én egyébként mindig mondtam, hogy ez a majercsik jojó-s amerikai lerakat megfojtja a hazai baloldali mozgalmakat

most aztán lehet építeni valódi baloldalt amerikai pénzek és hűbéreskü nélkül

4/16 anonim ***** válasza:
71%

Loptam, csak már nem tudom, honnan, de az volt a lényeg, hogy olyan mértékű népességfogyásban van a magyarság, amilyen mértéket utoljára csak a 2. VH produkált.

Tekintve, hogy ezt a rendszert önként raktuk a nyakunkba, önként választott vezetőt tettünk visszahivhatatlanná, szerintem ez történelmi mélypontja az országnak. Rendszerváltástól független.

márc. 2. 12:46
 5/16 anonim ***** válasza:
37%
Igen,ennél lejjebb nem hiszem hogy van.
márc. 2. 12:47
 6/16 anonim ***** válasza:
23%

"bezárták az USAID-et, elapadtak a "független" források"

Tegnap még azt se tudtad, hogy létezik ilyen szervezet a világon...boomer xD Remélem hiszti előtt ki gugliztad, hogy mi is ez... :D

márc. 2. 13:02
 7/16 anonim ***** válasza:
80%
Magyarország még sosem volt a balkáni régió tagja ezelőtt. Semminek se tudtok örülni.
márc. 2. 13:07
 8/16 anonim ***** válasza:
25%

biztos többet tudtam volna róla, hogyha az átláthatóságért toportékoló szintén USAID forrásokból működő "civil szervezetek" ebből nem csináltak volna hétpecsétes titkot, a telex 444 hvg pedig őszintén beszélt volna róla ahelyett, hogy azt hazudja magáról hogy mikorfinanszírozott független sajtótermékek

aztán jött a kurzusváltás és amit csak az amerikaiak láttak az alapján csináltak egy kis rendet :)

márc. 2. 13:07
 9/16 anonim ***** válasza:
82%
Ezért is kell leszavaznunk a Tiszára jovore, mas opcio nincs. Aki a fideszre szavaz az egy ugyanolyan elvtelen valaki mint a politikusaik
márc. 2. 13:37
 10/16 A kérdező kommentje:
Akkor áradjon a Tisza!!!
márc. 2. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!