Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Pride betiltása mögötti...

A Pride betiltása mögötti szándék az, hogy a Tisza óriási tömegrendezvényeit ellehetetlenítsék?

Figyelt kérdés

Szerintem senki nem hiszi, hogy most lesz 15 év után ekkora probléma a Pride, főleg miután Szájerjóska is visszamászott az ereszen és körbeünnepelte a teljes "keresztény-konzervatív" tábor.

A Tisza rendezvényeken rendszeresen megjelenő órási tömeg fővárosban és vidéken egyaránt viszont már zavarhatja őket. Ez abból látszik nagyon jól, hogy a Kossuth térre Magyar feltűnése óta nem merészeltek nagygyűlést rendezni, és vidékre is csak zárt körben, a helyi fideszes nyugdíjasklubot meginvitálva volt bátorságuk lemenni lakossági fórumot tartani. Ott lehet mutatni a kemény 100 férőhelyes művelődési házat, hogy teltház.

Egyes elemzők szerint most olyasmit akarnak, hogy módosítják a gyülekezési törvényt úgy, hogy ne legyen ilyen látványos a különbség a Tisza és a Fidesz szavazótáborának mérete, főleg lelkesedése közt.

#FIDESZ #Tisza #Orbán #Magyar Péter #gyűlekezési törvény
tegnap 08:42
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
71%

Nekem van egy tippem, minden nemkormánypárti tömegrendezvénynek.

Tudomásom szerint a békemenet elnevezés, nincs levédve, tehát, bárki rendezhet, szervezhet, békemenetet. Ha a melegjogokért küzdő emberek, átneveznék azt, amit be akarnak tiltani békemenetre és a volt fideszes pali, a volt fideszeseknek lehet, hogy ismerősebb közeg lenne, ha békemenetként szervezne tüntetést.

Problem solved.

tegnap 08:45
 2/29 anonim ***** válasza:
86%
Szimplán csak úgy kell gondolkodni, mint a Diktátor c. filmben, mikor admirális generális betiltott bizonyos szavakat és Al Addeen-ra változtatta őket.
tegnap 08:46
 3/29 anonim ***** válasza:
13%

imádom ahogy a kérdés homofób kirohanással kezdődik :DD

mit számítanak nektek a melegek, hogyha nektek ez egy szitokszó?

hatalmi szimbólum, aminek nem vagyunk hajlandóak meghajolni

nem úgy, mint ti, ti már minden mocskos eszmének lefeküdtetek csak bukjon a magyarok által megválasztott szuverén kormány

tegnap 09:05
 4/29 anonim ***** válasza:
65%

Ez bennem is megfordult már. Mert mégis hogy lehetne olyan törvényt írni hogy pride nem de más tüntetés igen? Ha szivárványos zászló látnak a zsaruk akkor hazazavarnak, ha nem akkor meg nem, vagy hogyan kell ezt elképzelni?

Illetve azokban az országokban ahol a pride be van tiltva, mást sem lehet általában.

tegnap 09:08
 5/29 anonim ***** válasza:
33%

"Illetve azokban az országokban ahol a pride be van tiltva, mást sem lehet általában."

már a finanszírozó sem hisz bennetek, elzárták a nem is létező USAID csapot :DD

tegnap 09:10
 6/29 anonim ***** válasza:
65%
#3 Nem azzal van baj hogy Szájer b*zi, hanem azzal hogy képmutató. Fideszes meleg=ok, más meleg=nem ok? Te meg itt játszod a hülyét mintha nem értenéd a problémát.
tegnap 09:10
 7/29 anonim ***** válasza:
37%

a képmutatók ti vagytok

a fidesz részéről mutass már egy szájeres homofób kirohanást

tegnap 09:13
 8/29 A kérdező kommentje:

#3 Nem nekem számít, hanem nektek. Ti akarjátok betiltani. A mocskos eszmének való befekvés érdekes felvetés annak fényében, hogy a vezéretek egy évtizede már az ex kommunista KGB tiszthez jár Moszkvába kiárulni a hazát és vele Európát, ti pedig ezért megtapsikoljátok. Jellemző rátok neokommunistákra a projekció, akár mocskos eszméről, homofóbiról, pedofíliáról, hazaárulásról legyen szó.

#4 Nem tudom, ez előttem is nagy kérdés.

Én nem tudok másra gondolni, mint hogy csak kijelölt helyeken lehet majd gyűlést tartani, amire az engedélyt természetesen olyan magánemberek adják, akik NER bekötöttségűek. És értelemszerűen a Tiszásoknál mindig fel fog merülni majd valami akadály. Ahogy csinálták az ajándékosztásnál is: Szentkirályi vígan bemehetett adományozni minden nélkül, Magyarékat meg mondvacsinált jogszabályora való hivatkozással tiltották ki.

tegnap 09:19
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
#5 Te miről hadoválsz és mi ez a többesszám? Kimegyek egy tüntetésre és biztos valaki fizet nekem mi? Fogadd már el hogy valakinek a töke tele van már az állampárttal attól még hogy te isteníted őket. De ja, biztos fizetett ügynök a fél ország, USAID CIA Soros meg a halál tudja majd még mi lesz a legújabb.
 10/29 anonim ***** válasza:
64%
Orbánnak eszében sincs betiltani a homárparádét, már csak azért sem, mert a gazdái nem engednék. Most népszerűséget akar szerezni, és abban reménykedik, hogy addigra elfelejtik, hogy ezt bedobta.
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!