Miért kapom a gyűlölködő, lekezelő, személyeskedő hozzászólásokat?
Nem vagyok ellenzéki, felvállalom ezt. Itt most nem mennék bele, hogy miért nem, azt megtettem sok más kérdésnél.
Ha bárhova hozzászólok és felvállalom, hogy nem értek egyet Magyar Péterrel és a Tiszával vagy más ellenzékiekkel, akkor egyből személyeskedő, gyűlölködő, sokszor ocsmány támadásokat kapok, pedig én sohasem írtam ilyeneket senkinek akármilyen pártszimpátiájú a beszélgetőpartnerem. Sokszor a Facebookon is ezt látom, hogy aki felvállalja, hogy Fideszes, azt egyből utálják és gyűlölik, most pl. a Muri Enikős dolog. De bárhol, bármelyik Fideszes politikus posztja alatt sokszor megy az ocsmánykodás és igen, az ellenzéki szavazótáborra jellemző ez, mert Magyar Péter posztjai alatt töredéknyi (vagy szinte semennyi) ocsmány komment van. Miért kell ez ocsmánykodás? Miért nem lehet élni és élni hagyni a másikat politikai hovatartozástól függetlenül? Nekem is van egy csomó barátom, aki ellenzéki, de mégis nagyon jól kijövünk. Miért nem ez az alap?
Valahogy sejtettem, hogy ilyen válaszokat fogok kapni. 😕
Engem nem érdekel annyira, hogy az ismerőseim egyrésze ilyen vagy olyan politikai oldalhoz érzik magukat közelebbinek, hogy Putyinnak vagy Zelenszkijnek esteleg Trumpnak, vagy Orbánnak, vagy Magyar Péternek, vagy akárkinek adnak inkább igazat. Persze van nekem is véleményem a történésekről, de mivel nincs teljeskörű rálátásom mindenre, lévén, hogy csupán egy egyszerű ember vagyok, a saját véleményemet nem tartom magassabb rendűnek a másokénál.
Úgy gondolom, hogy fontos lenne megtanulni azt, hogy ne ellenséget lássunk a másikban attól hogy másképp gondol dolgokat, hanem lehetőséget arra, hogy ennek ellenére is barátok vagy ha azok nem is, de legalább emberek maradjunk egymással...

Nekem abból van elegem, hogy / ahogy a Fideszesek próbálják megmagyarázni, hogy a Fidesz jól kormányoz, az országban a lehetőségekhez képest minden a legnagyobb rendben, stb.
Meg abból, hogy az ellenzékiek abból próbálják levezetni, hogy az ő pártjaik, pártkoalícióik biztosan jobbak lennének, csak mert ők nem a Fidesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!