Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kipukkadt a Tisza lufi?

Kipukkadt a Tisza lufi?

Figyelt kérdés
Már nem is hallani Magyar Péterről. Be se kerül a hírekbe, nem beszélnek róla az emberek. Megunták a facebook celebkedését.
ma 13:01
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező: azt vágod, hogy minden egyes említéssel népszerűsíted a Tiszát?
ma 13:31
 12/22 anonim ***** válasza:
25%
Én egy embert sem ismerek személyesen, aki nyíltan Tisza-s. Vannak fideszesek, DK-sok, Kutyapártosok, de Tisza pártit nem ismerek. Gondolom ezzel egyedül vagyok, csak gondoltam megemlítem.
ma 13:32
 13/22 anonim ***** válasza:
9%

11, ha annyira nyeregben érzi magát a párt és Magyar Péter, miért nem ment el Puzsérhoz? Miért nem nyilvánul meg az elmúlt 2-3 hét ámokfutásairól?

Miért nem állt a hétvégén a tüntetők elé, mint, aki az ügyüket viszi?

ma 13:34
 14/22 anonim ***** válasza:
14%

A tisza szavazók 90%-a budapesti. Belpesti prolik, akik a saját elméjük csapdájában vergődnek.

ma 13:40
 15/22 anonim ***** válasza:
85%
14# Nem kellene a szavazókat minősíteni. Ízléstelen dolog.
ma 13:44
 16/22 anonim ***** válasza:
61%
Igen kipukkadt... azért rak ki minden megefonos kb napi több posztot erről:)
ma 13:46
 17/22 anonim ***** válasza:
14. Budapestre járok egyetemre. Biztosan van olyan ismerősöm, aki rájuk szavaz, csak nem mondja el.
ma 13:47
 18/22 anonim ***** válasza:

Szerintem a Tisza az utolsó esély, hogy Magyarország egy szabad, demokratikus, és európai országban éljünk... Ha nem lenne a Tisza, akkor még a DK-ra is szívesebben leszavaznék, mint a Fideszre. Csak a DK amikor 2019-ben az EP választásokon elérte legjobb eredményét, 19% volt, ezzel nem lehet kormányt dönteni...

Magyar Péter az egyedüli esély. Vannak vele kritikáim, problémáim, de erkölcsösebb ember, mint Orbán Viktor. Magyar Péterben legalább látom a jószándékot, hogy érdekli az ország sorsa, egy jobb országot akar. Orbánon csak a színtiszta cinizmust látom, megosztja a népet, és gyűlöletet szít.

Péter, ha te nem csinálsz változást, ennek az országnak annyi. Szeretnék egy európai, demokratikus, SZABAD országban élni!

ma 13:51
 19/22 anonim ***** válasza:
78%
#14 Ezzel az erővel a fideszesek 90%-a alkesz agymosott vidéki suttyó, ha már minősítgetünk.
ma 13:53
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

2022-be nagyot bulizott Magyar Péter a Fidesz eredményváróján.

[link]

Miután nyert a Fidesz felszabadultan ünnepelt...

Ilyen gerictelen féregre SOHA nem szavaznék!

Hány embert tett tönkre a Fidesz, hatalmas károkat okozva a magyarságnak, és ő meg ott ült az eredményvárón és mosolyva bulizik??!!!

Mosmeg előadja, hogy Fidesz ellen megy?! Komolytalan....

Egyedül a Mi Hazánk akik valódi alternatívát és lehetőséget kínálnak, hogy jobb legyen.

ÉBRESZTŐ EMBEREK!!!

ma 13:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!