Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi idő múlva várható az,...

Mennyi idő múlva várható az, ami Oroszországban van? (Szerintem sajnos hamarosan.)

Figyelt kérdés
Most betiltják a Pride-ot, legközelebb meg majd akiről kiderül, hogy meleg, azt elviszi a rendőrség és megverik? A meleg szórakozóhelyeket is be fogják tiltani? És ha valaki ezt megszegné, akkor azt jobb esetben megverik, vagy akár börtönbe is csukják?
ma 10:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Bár itt is olyan lenne mint Oroszországban

De sajnos még mindig nyugati woke libsi országnak tartom Magyarországot a kormány intézkedései csak látszatintézkedések valójában egekig emelik a kisebbségeket

De ha minden jól megy egy szép napon vagy itt is Oroszország lesz vagy elköltözök Oroszországba

ma 11:51
 12/14 anonim ***** válasza:
81%
7) ezt te komolyan le merted irni h nem rosszabb most mint 10 eve? 😅😅🤣🤣
ma 11:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem pl netto szegyenerzetem van azok utan, hogy 1956-ban az oroszok megtamadtak minket, es most az orszagunk kulugyminisztere arra nedvesedik, hogy lehet felosztjak Ukrajnat es megkap Oroszország bizonyos teruleteket.
ma 11:52
 14/14 anonim ***** válasza:

12-re:

Egy igazi hithű fideszes inkább hisz Orbán Viktornak, mint a saját szemének.

ma 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!